Συναντώνται αυτή την ώρα Διαμαντοπούλου – ΠΝΟ

Με αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα της συνάντησης


ΕΛΛΑΔΑ
17:08
08/04/2012
Συναντώνται αυτή την ώρα Διαμαντοπούλου - ΠΝΟ
1
loading

Με την ελπίδα να αντιμετωπιστεί το αδιέξοδο που έχει προκύψει με τις 48ωρες κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, εν μέσω της πασχαλινής τουριστικής περιόδου, συναντώνται αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι του υπουργείου Ανάπτυξης με τους εκπροσώπους των ναυτικών.

Η υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου δεν αναμένεται να προσκομίσει στη συνάντηση κάτι νεώτερο σχετικά με τα αιτήματα των απεργών, αλλά θα κάνει διευκρινήσεις, τονίζοντας ότι η ΠΝΟ θα πρέπει να βρεθεί «προ των ευθυνών» τους.

Στη συνάντηση μετέχουν ο γενικός γραμματέας Ναυτιλίας Νικόλαος Λίτινας, ο διευθυντής Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Αθανάσιος Πάλης και ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Κυριάκος Σουλιώτης. Η υπουργός, μετά τις συνομιλίες με τους συνδικαλιστές της ΠΝΟ, θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Soth

    Πριν αρχίσουν καν οι διαπραγματεύσεις θα έπρεπε να είχατε πληρώσει τους φαρμακοποιούς . Τώρα τί θα πείτε ? "Οι ναυτικοί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα με την ένταξη του Οίκου Ναύτου στον ΕΟΠΥΥ , δεν θα αλλάξει τίποτα " ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει