Ο «κακός» του ελληνικού σινεμά, τον οποίον λάτρεψε το κοινό από τις αρχές της δεκαετίας του ’60, περνάει δύσκολες ώρες καθηλωμένος στο κρεβάτι από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Δώρο Θεού ήταν αυτό, τι να κάνω; Δεν μπορώ να τα βάλω μαζί του, είναι δυνατότερος από εμένα» εξομολογείται στο περιοδικό Ciao ο Γιώργος Μούτσιος , ο οποίος ύστερα από απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις στην καρδιά τώρα είναι καταβεβλημένος από ένα κάταγμα στην σπονδυλική στήλη.

«Είμαι σχεδόν ακίνητος σε έναν καναπέ τον τελευταίο χρόνο. Περπατάω δύσκολα με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων, πότε με μπαστούνι και άλλοτε με πατερίτσα», δηλώνει ο ηθοποιός, που για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν χρειάζεται να παίρνει περίπου 20 φάρμακα ημερησίως.

Ο ηθοποιός δεν κρύβει την πίκρα του για τους συναδέλφους του που δεν επικοινωνούν πλέον μαζί του: «Τι να κάνω; Να τους πω ‘’σε παρακαλώ έλα να με δεις” ή ‘’έλα να μιλήσουμε; Ή το αποφασίζουν και το κάνουν ή δεν χρειάζεται να τους το πει κανείς. Αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα».