Ο άτυχος 34χρονος ποδοσφαιριστής, Παναγιώτης Μπαχράμης, έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής, όταν κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι, το ψαροντούφεκο, ένα ταχύπλοο, τον χτύπησε θανάσιμα και τον διαμέλισε.

Στο χέρι του είχε τατουάζ το στίχο του Στέλιου Καζαντζίδη: «Η ζωή μου όλη είναι ένα τσιγάρο που δεν το γουστάρω κι όμως το φουμάρω». Τον στίχο αυτό τραγούδησαν, χειροκροτώντας και ξεσπώντας σε κλάματα, όλοι οι συγγενείς, οι φίλοι του, αλλά και απλός κόσμος που βρέθηκε στο νεκροταφείο για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του «Μπότη».

Το newsbeast.gr επικοινώνησε με την οικογένεια και εξασφάλισε ένα βίντεο που είχε φτιάξει ο ποδοσφαιριστής με τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του λίγους μήνες πριν τον θάνατό του.

Το είχε «ντύσει» μάλιστα μουσικά με το τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη «Γεννήθηκα». Σαν να ήξερε τι θα γινόταν, λένε κάποια μέλη της οικογένειας αφού ο στίχος αναφέρει: «Γεννήθηκα στο βλέφαρο του κεραυνού, σβήνω κυλώντας στα νερά».

Η αγαπημένη του σύζυγος Έφη, με την οποία ο ποδοσφαιριστής ήταν μαζί από παιδί, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. «Πρέπει να δείξω δύναμη για τις κόρες μας. Ο Παναγιώτης με έχει διδάξει να είμαι δυνατή. Πρέπει να φανώ δυνατή», αναφέρει στο newsbeast.gr

Τραγική φιγούρα, η μητέρα του, η οποία έχει δεχτεί ξανά τα χτυπήματα της μοίρας, αφού είχε χάσει το σύζυγό της, όταν ο Παναγιώτης ήταν 7 χρονών, όσο χρονών είναι σήμερα η μεγάλη του κόρη.

Δείτε τα βίντεο:

Μέρος πρώτο