Νέο κύμα κακοκαιρίας, με κύριο χαρακτηριστικό τους ισχυρούς ανέμους, πλήττει από το μεσημέρι τη Δυτική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στα Καβάσιλα της Ηλείας, ένας άνδρας τραυματίστηκε από πτώση δέντρου, ενώ στην ίδια περιοχή ένα άλλο δέντρο έπεσε σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, χωρίς όμως να τραυματιστούν.

Στην Πάτρα, ξεκόλλησε και έπεσε τμήμα μπαλκονιού από τον 4ο όροφο σε κτίριο επί της οδού Αγίου Ανδρέου με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Από τύχη δεν τραυματίστηκαν διερχόμενοι.

Σε άλλο σημείο της πόλης, στη συμβολή της Ρήγα Φεραίου με την Αγίου Νικολάου ξεκόλλησαν σοβάδες από διατηρητέο κτίριο και κατέληξαν στον πεζόδρομο.

Επιπλέον, συνεχείς είναι οι διακοπές ρεύματος που σημειώνονται απο το πρωί τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και περιφερειακά. Μάλιστα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει επέμβει σε περιπτώσεις για απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών από οδοστρώματα.

Η κακοκαιρία έχει πλήξει και την Αρκαδία καθώς έντονη είναι η βροχόπτωση και η χαλαζόπτωση τις τελευταίες ώρες. Σημαντικά έιναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί καθώς σπίτια και υπόγεια έχουν πλημμυρίσει στην Τρίπολη.