«Φωτιά» στα διόδια όλης της χώρας

Αυξήσεις ανακοίνωσαν οι κατασκευαστικές κοινοπραξίες


ΕΛΛΑΔΑ
3:13
31/01/2012
«Φωτιά» στα διόδια όλης της χώρας
3
loading

Αυξήσεις στις τιμές των διοδίων από την 1η Φεβρουαρίου ανακοίνωσαν σήμερα και οι υπόλοιπες κοινοπραξίες, που κατασκευάζουν τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από τις κοινοπραξίες, στις Αφίδνες τα δίκυκλα θα καταβάλλουν 1.50 ευρώ, τα ΙΧΕ αυτοκίνητα 2.10 ευρώ, τα φορτηγά 5.30 ευρώ και οι νταλίκες 7.40 ευρώ.

Στη Θήβα, οι οδηγοί των δικύκλων θα πληρώνουν 1.80 ευρώ, των ΙΧΕ 2.55 ευρώ, των φορτηγών 6.45 ευρώ και στις νταλίκες 9 ευρώ.

Στην Τραγάνα, τα δίκυκλα θα καταβάλλουν 1.40 ευρώ, τα ΙΧΕ 2 ευρώ, τα φορτηγά 5 ευρώ και οι νταλίκες 7 ευρώ.

Στην Αγία Τριάδα, οι τιμές θα είναι 1.15 ευρώ για τα δίκυκλα, 1.65 ευρώ για τα ΙΧΕ, 4.15 ευρώ για τα φορτηγά και 5.80 ευρώ για τις νταλίκες. Αυξήσεις θα ισχύσουν και στα πλευρικά διόδια.

Αυξήσεις και στην Πελοπόννησο
Σύμφωνα με την Κοινοπραξία ΜΩΡΕΑΣ ΑΕ, που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Καλαμάτα, τα νέα, αυξημένα διόδια έχουν ως εξής:

Στο Σπαθοβούνι, τα δίκυκλα 1.80 ευρώ, τα ΙΧΕ 2.50 ευρώ, τα φορτηγά 6.40 ευρώ και οι νταλίκες 9 ευρώ.

Στη Νεστάνη, τα δίκυκλα 1.70 ευρώ, τα ΙΧΕ 2.40 ευρώ, τα φορτηγά 6.10 ευρώ και οι νταλίκες 8.50 ευρώ. Στα διόδια της γέφυρα Μάναρη, τα δίκυκλα 1.30 ευρώ, τα ΙΧΕ 1.90 ευρώ, τα φορτηγά 4.90 ευρώ και οι νταλίκες 6.90 ευρώ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar κομμουνοσυμμοριτης

  ΟΣΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΕΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

 2. avatar giannis

  Οι υπέυθυνοι για την χρεοκοπία του τόπου επιδεικνυουν την απληστία τους.

 3. avatar bigakis

  Δήλωση Μαγκριώτη (γνωστού ΠΑΣΟΚου βουλευτή) έναν χρόνο πρίν:Ο λαός θα δεί τα διόδια όχι μόνο να αυξάνονται για τα επόμενα 30 χρόνια, αλλά θα δεί και μειώσεις.
  Ηταν η εποχή πριν περάσουν τον δημοκρατικό νόμο που δίνει στην ΕΛΑΣ το δικαίωμα να κόβει πρόστιμα για άρνηση διοδίων, και το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ήταν στα χάι του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει