Αμέσως θα ανασυρθεί από το αρχείο το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή, μόλις οι οικονομικοί εισαγγελείς, Γρηγόρης Πεπόνη και Σπύρος Μουζακίτης, καταθέσουν νέο υπόμνημα, όπως ήδη προανήγγειλε ο δεύτερος εισαγγελικός λειτουργός (Σπ. Μουζακίτης).

Ο κ. Μουζακίτης εξέφρασε σήμερα την απορία, γιατί αρχειοθετήθηκε η προκαταρκτική έρευνα που διεξήγαγε ο κ. Μακρής για τους λόγους παραίτησης (αντικατάστασης) τους (Πεπόνη και Μουζακίτη).

Ακόμη, ο κ. Μουζακίτης ανέφερε ότι έχουν λάβει προθεσμία πέντε ημερών για να καταθέσουν υπόμνημα και προσέθεσε ότι αυτό που έδωσαν προ ημερών ήταν ένα πρόχειρο σημείωμα. Δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι έχουν αναφέρει στους προϊσταμένους τους όλα τα στοιχεία και τα ονόματα που έχουν.

Πάντως, από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου εκφράστηκαν σήμερα το απόγευμα απορίες ως προς τις δηλώσεις αυτές και αναμένουν το τι θα πράξουν οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς.

Σε περίπτωση που οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης προσκομίσουν νέα στοιχεία με το υπόμνημα τους, τότε η υπόθεση θα ανασυρθεί από το αρχείο, από τον κ. Μακρή και θα συνεχιστεί η προκαταρκτική έρευνα.