Η προσευχή των μουσουλμάνων για την γιορτή της θυσίας του Αβραάμ

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο του newsbeast.gr


ΕΛΛΑΔΑ
11:24
01/09/2017
Η προσευχή των μουσουλμάνων για την γιορτή της θυσίας του Αβραάμ
65
loading

Εκατοντάδες μουσουλμάνοι βρέθηκαν το πρωί στο Ελληνοαραβικό πολιτιστικό κέντρο στο Μοσχάτο, Κύπρου 2 και Πειραιώς, για να γιορτάσουν τη Θυσίας του Αβραάμ (Eid al Adha).

Η γιορτή των θυσιών, όπως αλλιώς είναι γνωστή ως εορτασμός της προθυμίας του Αβραάμ να θυσιάσει το γιο του Ισμαήλ για τον Αλλάχ, γιορτάζεται παγκοσμίως, εβδομήντα ημέρες μετά το Ραμαζάνι.

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, παραχώρησε και φέτος, δύο ανοιχτούς χώρους σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ προκειμένου να προσευχηθούν ενώ αρκετοί προσευχήθηκαν σε κλειστούς χώρους στα διάφορα σημεία «λατρείας» σε γειτονιές της Αθήνας.

prsxmousl1 prsxmousl3 prsxmousl2 prsxmousl5 prsxmousl6 prsxmousl7 prsxmousl8 prsxmousl9 prsxmousl10 prsxmousl11 prsxmousl12 prsxmousl13 prsxmousl14 prsxmousl15 prsxmousl16 prsxmousl17 prsxmousl18 prsxmousl19 prsxmousl20

Βίντεο/Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

65
σχόλια
 1. avatar greg180p2

  μονο αντρες οι γυναικες στο σπιτι πλενουν πιατα...

 2. avatar j,kyp

  πολυ μποχα απο εξω ρε παιδια ομως......................

 3. avatar andreas mayromatis

  αυτα που γραφει η αγια γραφη μπορεις να μας πεις ποιος τα εγραψε

  1. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   (6 από πολλά) Έτσι να καταλήξω ότι έχουμε πολλές αποδείξεις ότι ο Θεός υπάρχει, ο Θεός μιλάει και διάλεξε να μας αφήσει το θέλημα Του γραπτώς για να μην μπορεί να αλλοιωθεί βάρους αιώνες που θα ακολουθούσαν αλλά και ο κάθε ειλικρινής και καλοπροαίρετος άνθρωπος να μπορεί να βρει την αλήθεια αν ψάξει για αυτήν. Η Αγία Γραφή γράφτηκε από ανθρώπους του Θεού και έχουμε πολλές αποδείξεις ότι είναι αξιόπιστη και αληθινή. Επίσης διάβασε και την επόμενη ανάρτηση μου.

  2. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   (5 από πολλά) 4) Η προφητεία έλεγε ότι ο Μεσσίας θα πεθάνει σε ένα ξύλο και θα έχει μαρτυρικό θάνατο δες Ησαΐας 50 και 53 κεφάλαιο και αυτό έγινε με την σταύρωση του Ιησού Χριστού δες Ματθαιο 27:27-54. Και υπάρχουν δεκάδες προφητείες που εκπληρώθηκαν και εκπληρώνονται από τον Λόγο του Θεού που όποιος τις μελετήσει μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά μόνο τυχαία ή συμπτωματικά δεν είναι. Επίσης για την Καινή Διαθήκη έχουμε τον Ιησού Χριστό που ήρθε να μας διδάξει το Ευαγγέλιο ( μήνυμα χαράς και σωτηρίας για τον άνθρωπο) και να μας δώσει με το παράδειγμα του πώς θέλει ο Θεός να ζούμε. Ο Ιησούς πειρε 12 μαθητές για να είναι αυτόπτες μάρτυρες των όσων έλεγε και έκανε. Αυτοί οι μαθητές έλαβαν εντολή να γράψουν αυτά που είδαν και άκουσαν από τον Ιησού ώστε να τα έχουν και οι επόμενες γενιές μέχρι να έρθει ξανά ο Ιησούς Χριστός όπως το υποσχέθηκε για να κρίνει με δικαιοσύνη ζώντας και νεκρούς. Οι Απόστολοι του Ιησού Χριστού δεν γράψανε δικές τους θεωρίες αλλά σαν αυτόπτες μάρτυρες έγραψαν αυτά που είδαν και άκουσαν δίπλα στον Ιησού ( δες τι είπε ο Απόστολος Πέτρος στην Β' Πέτρου 1:15-21 και ο Απόστολος Ιωάννης στην Α' Ιωάννου επιστολή 1:1-5). Ο ίδιος ο Ιησούς φρόντισε να γραφτούν τα Λόγια Του και ο ίδιος ο Ιησούς τα διατήρησε στους αιώνες ωστεβεσυ και εγώ και όποιος άλλος ενδιαφέρεται για την αλήθεια να μπορεί να διαβάσει την Καινή Διαθήκη ώστε να μάθει τι ακριβώς δίδαξε ο Ιησούς Χριστός και τι πρέπει να πιστεύει και τι πρέπει να κάνει ώστε να λάβει σωτηρία + αιώνια ζωή.

  3. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   (4 από πολλά) Μερικές προφητείες που εκπληρώθηκαν από τον Ιησού Χριστό χωρίς να εξαρτάται από τον ίδιο, αν υποθέσουμε ότι ήταν απλώς άνθρωπος και προσπαθούσε να ζήσει στην ζωή του με τέτοιο τρόπο σαν να φαίνεται ότι αυτός είναι ο Μεσσίας και ότι εκπληρώνει τις προφητείες. 1) ο προφήτης στην Παλιά Διαθήκη έλεγε ότι ο Μεσσίας θα γεννηθεί στην Βηθλεέμ ( δες Μιχαία 5:2 ) αυτό έγινε δες Ματθαίο 2:1. 2) οι προφητείες έλεγαν ότι ο Μεσσίας θα ήταν απόγονος του βασιλιά Δαβίδ. Ο Ιησούς ήταν απόγονος του Δαβίδ. Ήταν μάλιστα και από τους δύο γονείς. Από τον Ιωσήφ γιατί οι Εβραίοι δεχοτανε ότι η γενιά μεταβιβάζεται από πατέρα σε γιο , άρα έπρεπε ο πατέρας να είναι απόγονος του Δαβίδ δες Ματθαίο 1:1-16. Όμως ο Ιωσήφ δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας του Ιησού. Πως θα μπορούσε τότε ο Ιησούς να είναι απόγονος του Δαβίδ; Μόνο από την μητέρα του. Και εδώ είναι το θαυμαστό γιατί και η Μαρία ήταν απόγονος του Δαβίδ, την γενεαλογία της την διαβάζουμε στο κατά Λουκά Ευαγγέλιο 3:23-38. Οι Εβραίοι κρατούσαν με σχολαστικότητα ληξιαρχείο με τις γεννήσεις των αγοριών γιατί για αυτούς ήταν σημαντικό ο Μεσσίας να μπορεί να αποδείξει ότι είναι απόγονος Δαβίδ. Και οι Εβραίοι ποτέ δεν αρνήθηκαν ότι ο Ιησούς ήταν πράγματι απόγονος Δαβίδ. Αυτό ήταν εκπλήρωση μιας προφητείας που η εκπλήρωση της δεν εξαρτιόταν από τον Ιησού αν ήταν απλά άνθρωπος. 3) η προφητεία έλεγε ότι ο Μεσσίας θα προωθεί για 30 νομίσματα δες Ζαχαρίας 11:12 όπως και έγινε Ματθαίος 26:15. 4) Η προφητεία έλεγε ότι ο Μεσσίας θα πεθάνει στο ξύλο.

  4. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   (3 από πολλά) Έτσι και ο Θεός φρόντισε τα Λόγια Του να υπάρχουν γραπτώς και να μην μπορούν να αλλοιωθούν από πονηρούς ανθρώπους στο πέρασμα των αιώνων. Και είναι αλήθεια πως αν υπάρχει Θεός , δεν είναι δύσκολο για αυτόν να διατηρήσει τον Λόγο του αναλλοίωτο στους αιώνες. Ο ίδιος Ιησούς Χριστός μας έδωσε διαβεβαίωση για αυτό με τα εξής λόγια: ( ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, τα λόγια μου δεν θα παρέλθουν ποτέ) δες Ματθαιο Ευαγγέλιο 24:35. Ο Θεός στην παλιά Διαθήκη χρησιμοποίησε προφήτες για να μας μεταδώσει το θέλημα Του και να γράψουν το βιβλίο που μας είναι γνωστό ωσάν η Παλιά Διαθήκη. Όμως ο Θεός φρόντισε να υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτά που λέει είναι πραγματικά από τον ίδιο και είναι θεόπνευστα. Μια τέτοια απόδειξη είναι η εσωτερική αρμονία και συμφωνία που υπάρχει σε όλη την Αγία Γραφή αν και γράφτηκε σε ένα χρονικό διάστημα περίπου 1600 ετών και από 40 διαφορετικούς ανθρώπους διαφόρων κοινωνικών και μορφωτικών τάξεων. Επίσης μια άλλη απόδειξη της θεοπνευστία και αληθινότητας της Αγίας Γραφής είναι οι προφητείες. Δηλαδή ο Θεός έχει την δύναμη να προείπεί πράγματα και αυτά να γίνουν όπως ακριβώς τα είπε. Αυτό έγινε για παράδειγμα στην περίπτωση του Μεσσία που θα ερχότανε να σώσει τους ανθρώπους από τις αμαρτίες τους. Υπήρχαν δεκάδες προφητείες για το που θα γεννηθεί ο Μεσσίας, τι θα κάνει, πως θα πεθάνει. Όλες αυτές οι προφητείες εκπληρώθηκαν από τον Ιησού Χριστό. Εκπληρώθηκαν χωρίς να μπορεί να το ορίσει αυτό ο Ιησούς αν ήταν απλά άνθρωπος. Μόνο με την δύναμη του Θεού.

  5. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   Έτσι από την φύση και τους φυσικούς νόμους μπορεί ένας καλόπιστος ερευνητής να καταλάβει ότι κάποιος τα έφτιαξε όλα αυτά, δηλαδή ότι υπάρχει δημιουργός και Θεός. Όμως για να καταλάβουμε ποιός είναι αυτός ο Θεός αλλά και τι θέλει αυτός ο Θεός από εμάς τους ανθρώπους χρειαζόμαστε ο ίδιος ο Θεός να μας το αποκαλύψει. Είναι λογικό να πιστεύεις ότι αν υπάρχει Θεός που μας δημιούργησε λογικό είναι να θέλει να επικοινωνεί με τα δημιουργήματα του. Έτσι στην ανθρώπινη ιστορία υπάρχει ένας Θεός που πάντα προσπαθούσε να μας μιλήσει, να μας διορθώσει αλλά και να τιμωρεί την ανθρωπότητα αν το παράκανε σε κάτι. Αυτός ο Θεός δεν είχε σκοπό κάθε φορά να ανοίγει ο ουρανός και να μας μιλάει από εκεί επάνω. Ο Θεός φρόντισε τα Λόγια Του και το θέλημα Του να γραφτούν σε χαρτί ώστε όποιος ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια και το θέλημα Του να έχει μια αξιόπιστη πηγή για να την βρει. Αν δεν ήταν γραμμένα τα Λόγια του Θεού δεν θα ξέραμε ποιον να πιστέψουμε; Με βάση το θα διακρίναμε αν κάποιος μας λέει την αλήθεια ή όχι; Πως θα ξέραμε αν κάποιος μας λέει τα Λόγια του Θεού και του Ιησού Χριστού ακριβώς και δεν τα έχει αλλοιώσει ή δεν έχει προσθέσει δικές του παραδόσεις και διδασκαλίες; Το γραπτό κείμενο δεν αλλοιώνεται εύκολα και αν αλλοιωθεί υπάρχουν τρόποι να βρεις που έχει γίνει αλλοίωση. Επειδή τα γραπτά μένουν για αυτό κάνουμε γραπτά συμβόλαια όταν αγοράζουμε ένα σπίτι , ένα χωράφι κτλ αλλιώς θα αρκούμασταν στον προφορικό λόγο. Όλοι θέλουμε κάτι γραπτό για να είμαστε σίγουροι.

  6. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   (1 από πολλά)Γεια σου Ανδρέα.Καταρχάς σε ευχαριστώ για την ερώτηση σου που νομίζω απασχολεί πολλούς.Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν λογικές απορίες για τον Θεό , την πίστη την Αγία Γραφή και επειδή δεν υπάρχει κάποιος να τους δώσει αξιόπιστες και τεκμηριωμένες απαντήσεις τελικά μένουν στην αμφιβολία και δεν πιστεύουν στον Ιησού Χριστό και στον Λόγο Του. Γι αυτό πιστεύω ότι είναι καλό που ρωτάς γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να πω αλήθειες που οι περισσότεροι αγνοούν. Είναι καλό να ψάχνουμε και να συζητάμε τα πράγματα της πίστης γιατί έτσι μαθαίνουμε νέα πράγματα και αλλάζουμε. Προσωπικά με τρομάζει που βλέπω ανθρώπους που δεν έχουν κανένα πνευματικό ενδιαφέρον και δεν ρωτάνε να μάθουν για το Θεό, λες και το θέμα δεν αφορά και τους ίδιους και την αιώνια τύχη της ψυχής τους; Κάποιοι την ζωή την βλέπουν σαν τουρίστες που γεννηθήκαμε στην τύχη και από συμπτώσεις, μια μέρα θα πεθάνουμε και εξαφανοζομαστε για πάντα. Όμως εγώ πιστευω (και ο Θεός της Αγίας Γραφής την οποία διαβάζω) μας λέει ότι υπάρχει νόημα και σκοπός στην ζωή μας. Ο Θεός μας έφτιαξε κατ' εικόνα του και έχει ένδοξα σχέδια για τον καθένα μας. Σχετικά με αυτό που ρωτάς. Το πρώτο που πρέπει να απαντήσουμε είναι αν υπάρχει Θεός ή ο κόσμος που βλέπουμε και ο άνθρωπος φτιάχτηκαν από τύχη , από τυχαίες εκρήξεις και τυχαίες μεταλλάξεις κατώτερων οργανισμών. Νομίζω όμως η σοφία, η λειτουργικότητα αλλά και η πολυπλοκότητα της ζωής και του σύμπαντος μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάποιος τα έφτιαξε, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

   1. avatar Ali al-Yunani

    Μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, γιατί ως Θεός ΔΕΝ πεθαίνει ποτέ. Δεν γεννά και δεν γεννιέται. Είναι αυθύπαρκτος.

 4. avatar Εχουμε βαρεθει πια!!

  Απελαστε ολους τους πιστους απο την Ελλαδα!Μουσουλμανους και Χριστιανους!Εχουμε βαρεθει τις ανοησιες τους καθε λιγο και λιγακι ασχολουμαστε με τις τελετουργιες τους,το ραμαζανι, τις αγιες παντοφλες κτλ κτλ.Αισχος εχουμε σοβαρα προβληματα να λυσουμε σε αυτη τη χωρα δεν θα ασχολουμαστε με τις φαντασιωσεις του καθε τρελου που πιστευει οτι μιλαει σε θεους και ιπταμενους αγγελους.[...]

 5. avatar αρες μαρες

  Τους αποκεφαλισμους,τα μαχαιρωματα και τις βομβιστικες επιθεσεις ποτε τα γιορταζουν?

 6. avatar giannis alex

  Εκείνοι οι γελοίοι υποκριτές της ένωσης τψν άθεων, έκαναν κάποια εκδήλωση για να ειρωνευτούν τους μουσουλμάνους όπως κάνουν κατά των Χριστιανών ; Ή οι μουσουλμάνοι είναι αδέλφια τους και είναι όχι άθεοι αλλά είναι μόνο αντιχριστιανοί ;

  1. avatar giorgosx

   Τα μέλη της ένωσης άθεων θέλουν τα κεφάλια στη θέση τους γι αυτό δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα. Κάνουν "επανάσταση" εκ του ασφαλούς (κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή, να κατέβουν οι χριστιανικές εικόνες εικόνες από σχολεία και δημ. υπηρεσίες κτλ κτλ). Απευθύνονται μόνο σε πρόβατα (χριστιανοί) και όχι σε λύκους (μουσουλμάνοι)

   1. avatar Αθεος ΕΛΛΗΝΑΣ και ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

    Ειναι ιδεα μου ή φαινεται να ζηλευετε τους ισλαμιστες που βομβαρδιζουν οσους τους αντιστεκονται?Ιδιας ποιοτητας ανθρωποι ειστε και οι δυο,με τη διαφορα οτι οι ισλαμιστες δεν ειναι υποκριτες σαν εσας.Δειχνουν τον αληθινο τους εαυτο δεν το παιζουν κυριες το πρωι και το βραδυ ευχονται τον θανατο των απιστων.Να πατε πισω στον Μεσαιωνα να λατρευετε τους θεους σας, πρωτογονοι.Δεν εχετε θεση στο πλανητη το 2017

    1. avatar tis

     Δεν ευχόμαστε τον θάνατο κανενός, προσευχόμαστε και τα βράδυα για όλους για την αιώνια ζωή. Και ανθρώπους που μας έβλαψαν προσωπικά, όταν ήρθε η ώρα να μας ζητήσουν βοήθεια δεν αρνηθήκαμε με προσωπικό κόστος.
     Αν κρίνω από την κατάληξη του σχολίου σου, μάλλον πιο πολύ ταιριάζουν με τον δικό σου τρόπο σκέψης. Και δεν είναι παράδοξο: ο γερμανισμός (ηγεμονισμός, Θεός τιμωρός κλπ) που επηρεάζει τον σημερινό δυτικό τρόπο σκέψης έχει πιο πολλά κοινά με τον ασιατισμό (ζωροαστρισμό) παρά με τον Χριστό.

 7. avatar Βασίλειος ο Β’

  Πότε επιτέλους οι άπιστοι Αγαρηνοί θα επιστρέψουν στην αληθινή πίστη του Ιησού Χριστού και θα πάψουν να λατρεύουν τον άπληστο πολέμαρχο Μωάμεθ?

 8. avatar ΕΡΓΑΤΗΣ

  ΟΣΟ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ-ΤΣΙΠΡΑΝΙΣΤΑΝ. ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!!!!! ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!!!!!

 9. avatar Νίκος χασαπης

  Ο χάρτης της πρώην ελλαδος στο βήμα. Εάλω η πόλη και τα προβατάκια με τη καρδιά κότας κοιμούνται.

 10. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

  Γεια σας. Θα ήθελα να πω την αλήθεια για το θέμα του άρθρου. Καθώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν διαβάσει την Αγία Γραφή , για να ξέρουν από πρώτο χέρι τι ακριβώς δίδαξε ο Ιησούς Χριστός , που είναι Υιός Θεού και ήρθε στην γη να σταυρωθεί για την σωτηρία των αμαρτωλών ανθρώπων, δηλαδή την σωτηρία την δική μου και την δική σου, υπάρχει μια σύγχυση για ιστορικά θέματα που αναφέρει η Αγία Γραφή ή δεν μπορούν να καταλάβουν το πνευματικό υπόβαθρο των εντολών του Θεού. Θα προσπαθήσω να δώσω κάποιες απαντήσεις , για τους ειλικρινείς ανθρώπους +αυτούς που ενδιαφέρονται για την αλήθεια του Θεού (γνωρίζοντας ότι πάντα υπήρχαν+ θα υπάρχουν κακόπιστοι, προκατειλημμένοι και φανατισμένοι που δεν θα πιστέψουν ότι+ να τους πεις.Διότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν αυτό που θέλουν να πιστεύουν άσχετα αν είναι αλήθεια ή όχι +άσχετα τι αποδείξεις έχουν ή όχι). Σχετικά με την γιορτή των μωαμεθανών (όπως είναι σωστό να ονομάζονται οι άνθρωποι που πιστεύουν σαν προφήτη τους των Μωάμεθ +ακολουθούν τις διδασκαλίες του) δεν πιστεύουν ακριβώς την Αγία Γραφή ούτε λατρεύουν ακριβώς τον άγιο Θεό της Αγίας Γραφής που μας αποκάλυψε ο Ιησούς Χριστός. Στην παλιά Διαθήκη μας αναφέρει ότι ο Αβραάμ πήρε εντολή να θυσιάσει τον γιό του τον Ισαάκ+ όχι τον Ισμαήλ που λέει το κοράνι( δες Γένεση 22 κεφάλαιο). Άρα το κοράνι λέει ψέματα + ο Μωάμεθ ήταν ένας ψεύτης που παραπλανούσε τους ανθρώπους.+όπως είπε ο Ιησούς Χριστός όποιος λέει ψέματα έχει πατέρα του τον διάβολο τον πατέρα του ψεύδους (Ιωάννης 8:44).

  1. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   Άλλες διαφορές μεταξύ Κορανίου και Αγίας Γραφής και διδασκαλία Ιησού Χριστού. 2) το κοράνι απαγορεύει να τρώνε οι πιστοί του Μωάμεθ και του Κορανίου δεν πρέπει να τρώνε χοιρινό κρέας. Πράγματι αυτό το πήρε ο Μωάμεθ από την Παλιά Διαθήκη που και εκεί απαγορευόταν το χοιρινό. Όμως στην Καινή Διαθήκη μας διδάσκει ότι αυτού του είδους οι εντολές δεν ισχύουν πια μιας και ο Ιησούς Χριστός είπε [ δεν μολύνει τον άνθρωπο το τι τρώει αλλά το τι βγαίνει από το στόμα ] (δες Ματθαιο 15:18-19 και Πράξεις 10:9-15). Άρα και σε αυτό ο Μωάμεθ δεν έχει καταλάβει τι δίδαξε ο Ιησούς. 3) το κοράνι (όπως και άλλες ανθρώπινες θρησκείες) επιβάλλει στους πιστούς νηστεία για κάποιες ημέρες. Ο Ιησούς Χριστός όμως δεν επέβαλε καμία νηστεία. Πρώτον γιατί όπως είπε ο Ιησούς δεν σε μολύνει αυτό που τρως αλλά αυτό που βγαίνει από τον στόμα και την καρδιά ( δες την σχετική λίστα του τι ο Ιησούς Χριστός θεωρεί αμαρτία στο κατά Ματθαίον 15:18-20) αλλά και γιατί η νηστεία είναι προσωπική υπόθεση μεταξύ του πιστού και του Θεού και δεν μπορεί κανείς να το επιβάλλει στον άλλο. Ο αληθινός χριστιανός καλείται να νηστεύει όταν το νιώθει ο ίδιος, για όσο καιρό το θέλει ο ίδιος και μάλιστα να μην το λέει σε κανέναν ( δες Ματθαιο 6:16-18). Αυτού του είδους την νηστεία θέλει ο Θεός της Αγίας Γραφής. Την νηστεία που επέβαλε ο Μωάμεθ και άλλες ανθρώπινες θρησκείες με το να λένε τόσες ημέρες να νηστεύεις ή αυτό θα τρως και αυτό δεν θα τρως ούτε το ζήτησε ούτε το θέλει ο Θεός. Ο Θεός θέλει αγάπη, αλήθεια και δικαιοσύνη.

  2. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   Θα ήθελα να αναφέρω μερικές διδασκαλίες το κορανίου που έρχονται σε αντίθεση με τις διδασκαλίες της Αγίας Γραφής+την διδασκαλία του Ιησού Χριστού. 1) το κοράνι λέει ότι [ο Ιησούς Χριστός δεν σταυρώθηκε. Δεν είναι δυνατόν ο Θεός να άφηνε έναν προφήτη του να πεθάνει.Γι αυτό ο Ιησούς έκανε ένα θαύμα+ μεταμόρφωσε τον Ιούδα ώστε να μοιάζει τον ίδιο. Έτσι το κοράνι λέει+οι μωαμεθανοί πιστεύουν ότι αυτός που σταυρώθηκε δεν ήταν 0 Ιησούς Χριστός αλλά ο Ιούδας.] Γιατί όμως ο Μωάμεθ δεν δέχεται την σταύρωση και ανάσταση του Ιησού; Διότι η σταύρωση παίζει κύριο ρόλο στην χριστιανική πίστη. Αν ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε τότε δεν έχει πληρωθεί το χρέος των δικών μας αμαρτιών ( δες Ιωάννη 19:30 , Ματθαίο 26:42 ,Α Κορινθίους 15:12-34). Χωρίς σταύρωση+χωρίς να χυθεί το άγιο αίμα του Ιησού Χριστού δεν υπάρχει συγχώρεση αμαρτιών+όλοι είμαστε καταδικασμένοι+χωρίς ελπίδα σωτηρίας (Εβραίους επιστολή 9:22) και αυτό αποδεικνύει την σατανικότητα της διδασκαλίας του Κορανίου που λέει ότι ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε. 2) το κοράνι λέει να προσεύχεσαι+ να προσκυνάς 5 φορές την ημέρα με το κεφάλι στο πάτωμα κοιτάζοντας προς την Μέκκα. Ο Ιησούς όμως είπε οτι[ ο Θεός είναι Πνεύμα και με πνεύμα και με αλήθεια πρέπει να Τον προσκυνάμε] δες Ιωάννη Ευαγγέλιο 4:23-24. Οι αληθινοί χριστιανοί δεν προσκυνάνε ούτε ανθρώπους, ούτε εικόνες, ούτε αγάλματα , ούτε βάζουν το κεφάλι κάτω στο πάτωμα.Το προσκύνημα αυτό το εφεύρε ο Μωάμεθ για να δει ποιοι τον πιστεύουν+επιφύλασσε ειδική "περιποίηση" σε όσους δεν προσκυνούσαν.

  3. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   Έτσι μπορώ να πω ότι υπάρχουν μωαμεθανοί (μουσουλμάνοι όπως κακώς θεωρούν τους εαυτούς τους) που νομίζουν ότι ο Μωάμεθ ήταν προφήτης του αληθινού Θεού στον οποίο πίστευε και ο Αβραάμ, και ότι το κοράνι που τους δίδαξε ο Μωάμεθ είναι από τον Θεό. Όμως ούτε ο Μωάμεθ ήταν προφήτης από τον Θεό ούτε το κοράνι είναι η συνέχεια της Αγίας Γραφής ( Παλιάς και Καινής Διαθήκης ) που έχουμε και πραγματικά είναι από το Θεό. Μερικά παραδείγματα για να καταλάβουν όλοι γιατί το κοράνι λέει ψέματα και έρχεται σε αντίθεση με την Αγία Γραφή . 1) Ο Μωάμεθ ισχυρίστηκε ότι ο Ιησούς Χριστός (τον οποίο τον παραδέχτηκε ως ένα προφήτη και όχι σαν Υιό Θεού) μίλησε ότι μετά από αυτόν θα έρθει ένας προφήτης μεγαλύτερος από τον ίδιο τον Ιησού και ο Μωάμεθ ισχυρίστηκε ότι αυτός ο προφήτης είναι ο εαυτός του. Αυτό όμως είναι μεγάλο ψέμα. Ο Ιησούς Χριστός ποτέ δεν είπε τέτοιο πράγμα. Το αντίθετο μάλιστα είπε ο Ιησούς Χριστός. Είπε ότι ο ίδιος είναι ο Μεσσίας που περίμενε ο λαός Ισραήλ και να μην περιμένουμε άλλον. Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να μας δώσει τον τέλειο νόμο του Θεού και να μας πει όλη την αλήθεια. Επίσης ο Ιησούς προειδοποίησε τους ανθρώπους ότι στους αιώνες που θα ακολουθούσαν θα ερχότανε πολλοί ψευδοπροφήτες και θα εξαπατούσαν πολλούς(δες Ματθαιο 24:11) Ο Μωάμεθ είναι ένας τέτοιος τεράστιος ψευδοπροφήτης που με τα ψέματα του +τις δαιμονικές του διδασκαλίες παραπλάνησε πολλούς+ είναι υπεύθυνος για εκατομμύρια ανθρώπων που τον πίστεψαν εφάρμοσαν τις διδασκαλίες του+θα τον ακολουθήσουν στην κόλαση.

  4. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   Ο Μωάμεθ είπε ψέματα ότι ο Αβραάμ πήγε να θυσιάσει τον Ισμαήλ αντί για τον Ισαάκ που λέει στην Παλιά Διαθήκη. Δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Α) επειδή ο ίδιος ο Μωάμεθ δεν ήξερε να διαβάζει , και δεν διάβασε ποτέ του την Αγία Γραφή, δεν ήξερε τι ακριβώς λέει η Αγία Γραφή για την θυσία που πήγε να κάνει ο Αβραάμ. Ο Μωάμεθ πήγαινε σε ένα μοναστήρι όπου κάποιος μοναχός του έλεγε ιστορίες από την Αγία Γραφή. Ίσως ο Μωάμεθ να μην θυμοτανε ακριβώς ποιο παιδί του πήγε να θυσιάσει ο Αβραάμ , όταν μετά από χρόνια ισχυρίστηκε ότι είδε άγγελο από τον Θεό που του είπε ότι είναι προφήτης. Β) ο Μωάμεθ είπε για τον Ισμαήλ γιατί από τον Ισμαήλ προέρχονται οι Άραβες άρα και αυτός μιας και ο Μωάμεθ ήταν Άραβας. Άρα το ψέμα του είχε σκοπό να ανυψώσει τους Άραβες μιας και η θυσία είχε να κάνει με τον αγαπημένο γιο του Αβραάμ. Όμως σημασία έχει ότι ο Μωάμεθ είπε ψέματα αλλά και γενικότερα το κοράνι είναι γεμάτο με ψέματα, ιστορικές ανακρίβειες και από τις ιστορίες τις Αγίας Γραφής που αναφέρει το κοράνι βγάζει λαθεμένα ηθικά και πνευματικά συμπεράσματα σε σχέση με το μήνυμα της Αγίας Γραφής. Επειδή έχω διαβάσει το κοράνι είδα με τα ίδια μου τα μάτια τα ψέματα , τις παραποιήσεις και τις διαστρεβλώσεις για την Αγία Γραφή που περιέχει και έφριξα. Μετά βεβαιότητας μπορώ να πω ότι το κοράνι κα ή διδασκαλία του Μωάμεθ δεν έχει καμία σχέση με την Αγία Γραφή και την διδασκαλία του Ιησού Χριστού. Για όποιον μελετήσει με ειλικρινή καρδιά και διάθεση να βρει την αλήθεια θα καταλάβει την διαφορά.

   1. avatar δαναος

    ρε δεν πας να σε δη κανενας γιατρος μας εχω πρηξη τα σηκωτια@@@@@@@@@ με τα κατεβατα σου !!!!ισααααα νομεκλατουρα των προτεσταντων και των πεντηκοστιανων @@@@

    1. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

     Γεια σου δαναος. Πιστεύω ότι ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία όπου ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αρκεί να μην βλάπτει τον άλλον και να μην προσπαθεί δια της βίας να επιβάλλει το πιστεύω του και στους άλλους. Εδώ που είμαστε είναι ένα δημόσιο βήμα όπου είναι δικαίωμα μου να γράφω τι πιστεύω και να εξηγώ με επιχειρήματα γιατί το πιστεύω, όπως και εσύ έχεις την ελευθερία και το δικαίωμα να λες την άποψη σου. Επίσης είναι δικαίωμα σου αν θες να διαβάσεις ή να μην διαβάζεις αυτά που γράφω εγώ ή οποιαδήποτε άλλος. Πιστεύω υπάρχουν αρκετοί που ψάχνουν για την αλήθεια, όπως και εγώ έψαχνα κάποτε να βρω το νόημα της ζωής, και διαβάζουν με ευχαρίστηση τα στοιχεία και τις πληροφορίες που δίνω με τις αναρτήσεις μου. Ακόμα να πω εμένα προσωπικά όταν κάποιος μου λέει κάτι , ακόμα και αν δεν συμφωνώ μαζί του, ψάχνω και ερευνών αν υπάρχει έστω και μέρος αλήθειας σε όσα λέει και προπάντων αν έχει επιχειρήματα και αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζεται ή πιστεύει. Πιστεύω ότι ο κάθε λογικός άνθρωπος θέλει να ξέρει αν αυτά που πιστεύει είναι αλήθεια, αν αυτά που κάνει στην ζωή του είναι σωστά και δίκαια και αν υπάρχει Θεός και ανάσταση και αιώνια ζωή πως θα αποκτήσει και αυτός την αιώνια ζωή. Κάποιος είπε [ οι σοφοί αλλάζουν γνώμη, όταν έχουν νέες πληροφορίες και νέες αποδείξεις, μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν γνώμη Αϊ συνεχίζουν να πιστεύουν το ίδιο , αδιαφορώντας αν αυτά που πιστεύουν είναι αλήθεια ή όχι, αν τους οφείλουν ή όχι].

   2. avatar Sv7n

    Χαλάρωσε ο άνθρωπος έφτιαξε τον θεό και όχι το αντίθετο. Όλα είναι δημιούργημα της φαντασίας και κρατάει το παραμύθι μέχρι τώρα γιατί έχει ψωμί η υπόθεση.

    1. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

     Άρα δύο περιπτώσεις υπάρχουν [α) εμείς οι άνθρωποι δημιουργήσαμε τον Θεό στην φαντασία μας και όσοι πιστεύουν χάνουν τον χρόνο τους και το πολύ 100 χρόνια ζωής. Β) υπάρχει Θεός και όσοι δεν πιστεύουν χάνουν την αιωνιότητα . ] Το να πιστεύεις χωρίς να υπάρχει Θεός , θα συμφωνήσω ότι είναι ανοησία και χάσιμο χρόνου. Όμως από την δική μου εμπειρία στην ζωή καθώς κάποτε ήμουν και εγώ άθεος , μπορώ να πω πως όποιος ψάξει το θέμα θα βρει ότι ο Θεός έχει αφήσει πολλές αποδείξεις της ύπαρξης του, της παντοδυναμίας του αλλά και για την αγάπη του για τον άνθρωπο. Αν κάποιος ερευνήσει χωρίς προκατάληψη, φανατισμό και ιδεολογικές αγκυλώσεις θα βρει τις αποδείξεις και απαντήσεις που ψάχνει για την ύπαρξη του Θεού ( όταν μιλάω για τον Θεό αναφέρομαι στον Θεό που ποτέ δεν έπαψε να έχει παρουσία στην ανθρώπινη ιστορία , είναι ο Θεός που αποκαλύπτεται στην Αγία Γραφή και ο Ιησούς Χριστός ήταν Υιός του Θεού που μας αποκάλυψε το θέλημα, τον χαρακτήρα και την δόξα του Θεού και Πατέρα σε όλη του την μεγαλοπρέπεια). Θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν και ψεύτικες θρησκείες που έφτιαξαν οι άνθρωποι και στο όνομα του θεού που δημιούργησαν οι ίδιοι ο αληθινός Θεός της Αγίας Γραφής απεχθάνεται και καταδικάζει. Η θρησκεία του Μωάμεθ λέει πράγματα που ο Θεός της Αγίας Γραφής απεχθάνεται και καταδικάζει. Μπορω να πω πως όσοι έχουν πέσει θύματα ψεύτικων θρησκειών είναι σε χειρότερη θέση από αυτούς που είναι άθεοι ή άθρησκοι.

    2. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

     Γεια σου. Μπορεί να ισχύει και το αντίθετο από αυτό που λες. Το έχεις σκεφτεί ποτέ; Το έχεις ερευνήσει επαρκώς; Είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίσεις αν τελικά υπάρχει "κάτι" εκεί πάνω που μας δημιούργησε; Δύο περιπτώσεις υπάρχουν: α) το σύμπαν , η ζωή και ο άνθρωπος δημιουργήθηκαν από μόνα τους και από τυχαίες χημικές αντιδράσεις οπότε δεν υπάρχει Θεός (όπως τον περιγράφει η Αγία Γραφή) και άρα όσοι πιστεύουν έχουν πέσει θύματα απάτης, αυταπάτης και χάνουν το χρόνο τους. (Αν είναι έτσι τότε αυτοί που πιστεύουν χάνουν το χρόνο τους όπως και 60-100 χρόνια που θα μπορούσαν να απολαύσουν πράγματα ή αμαρτίες που τώρα εξαιτίας της πίστης τους δεν απολαμβάνουν) . Β περίπτωση) ο άνθρωπος και ότι βλέπουμε γύρω μας δημιουργήθηκαν τέλεια , όμορφα και λειτουργικά από έναν Θεό αγάπης. Αυτός ο Θεός που μας δημιούργησε μας άφησε ελεύθερους. Ο άνθρωπος στην ελευθερία του έφτασε να λέει ότι δεν υπάρχει Θεός. Ο Θεός το ανέχεται ακόμα και αυτό. Άλλοι άνθρωποι στην ελευθερία έκαναν θρησκείες, αγάλματα που τα προσκυνούσαν και θεούς στα μέτρα τους. Ο αληθινός Θεός τα ανέχτηκε ακόμα +αυτά. Όμως ο αληθινός Θεός ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο. Πάντα παρεμβαινε στην ανθρώπινη ιστορία +πάντα μιλούσε στους ανθρώπους δίνοντας μας την Αγία Γραφή που είναι θεόπνευστη και ο Λόγος του Θεού. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που πίστευαν στον αληθινό Θεό. Τέλος ο Ιησούς Χριστός που είναι Υιός Θεού ήρθε +μας δίδαξε όλη την αλήθεια. Πέθανε για εμάς.Με την ανάσταση του απέδειξε πως ότι είπε είναι αλήθεια.

     1. avatar Sv7n

      Δεν διαβάζω ολόκληρα κατεβατά . Νο time sorry.

     2. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

      Οκ σύντομα: δύο περιπτώσεις υπάρχουν [α) εμείς οι άνθρωποι δημιουργήσαμε τον Θεό στην φαντασία μας και όσοι πιστεύουν χάνουν τον χρόνο τους και το πολύ 100 χρόνια ζωής. Β) υπάρχει Θεός και όσοι δεν πιστεύουν χάνουν την αιωνιότητα, χάνουν τα πάντα.] Συμφωνείς με αυτό; Είσαι έτοιμος να ζήσεις την αιωνιότητα σου με αυτήν την επιλογή σου; Αν ναι τότε συνέχισε όπως πας.

     3. avatar Sv7n

      Kαλά ας πιστέψουμε σε περίπτωση που υπάρχει.

     4. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

      Γεια σου ξανά. Νομίζω πρέπει να το ψάξεις καλύτερα αν υπάρχει Θεός. Σε ένα τόσο σοβαρό και κρίσιμο θέμα δεν μας συμφέρει να κάνουμε λάθος. Να πω κάτι από την δική μου εμπειρία. Όταν άκουσα πρώτη φορά ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ζωντανός γιατί αναστήθηκε είπα στον εαυτό μου ( εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει Θεός ούτε πιστεύω ότι υπάρχει ανάσταση. Αλλά αν υπάρχει θέλω να το ξέρω πριν πεθάνω. Γιατί δεν με συμφέρει να πεθάνω και μετά να καταλάβω ότι έκανα λάθος. Γι αυτό θα το ψάξω το θέμα). Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι αξίζει να το ψάξεις +εσύ και οποιοσδήποτε. Ο Ιησούς Χριστός υπόσχεθηκε πως (όποιος ψάχνει θα βρει +όποιος χτυπάει θα του ανοιχθεί η πόρτα). Η γνώμη μου είναι αν υπάρχει Θεός αξίζει να τον γνωρίσεις+να ζήσεις αιώνια με αυτόν. Η ζωή αυτή δεν είναι το τέλος του ανθρώπου. Η ζωή αυτή είναι μια δοκιμασία. Η ζωή αυτή μας δίνεται για να κάνουμε την επιλογή μας που θέλουμε να περάσουμε την αιωνιότητα μας.Ας μην πετάξουμε αυτήν την ευκαιρία που μας δίνεται. Εγώ έψαξα, και βρήκα απαντήσεις που ικανοποίησαν το μυαλό μου+γέμισαν την ψυχή μου.Η Αγία Γραφή μου έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα μου. Όταν επικαλέστηκα τον Ιησού ήρθε στην ζωή μου με τέτοιο τρόπο που δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι ζωντανός- ανεστημένος. Μόνο ο Ιησούς είναι αληθινός+απαντά προσευχές. Δοκίμασε+ θα δεις.( Ούτε οι θρησκείες που φτιάξανε οι άνθρωποι,ούτε οι παραδόσεις των παπάδων που δεν έχουν σχέση με την Αγία Γραφή μπορούν να γεμίσουν το κενό στην ψυχή που έχει ο κάθε άνθρωπος από την στιγμή που γεννιέται).

     5. avatar Sv7n

      Και εμενα μου αρέσει τρελα το κολύμπι αλλα δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν να το ξεκινήσει. Εσύ γιατί το κανεις;;;;;; Μην ψάχνεις για πελάτες. Αυτό κάνουνε οι μουσουλμάνοι οποτε για εμενα ίδιος με αυτούς είσαι σε αυτό το κομμάτι.

     6. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

      (2απο2) Για να γίνεις αληθινός χριστιανός σύμφωνα με το Ευαγγέλιο και την διδασκαλία του Ιησού πρέπει πρώτα να ακούσεις τα λόγια του Ιησού (Ευαγγέλιο) , μετά να μετανοήσεις και βαπτιστείς. Όμως όταν έρχεσαι με την θέληση σου να βαπτιστείς στο νερό αυτός που σε βαπτίζει σου ζητά να ομολογήσεις την πίστη σου στο Ιησού, αν δεν ομολογήσεις ο ίδιος ότι πιστεύεις στον Ιησού και τον δέχεσαι σαν προσωπικό σου Σωτήρα ο αληθινός πιστός του Ιησού Χριστού δεν σε βαφτίζει όσα χρήματα και να του δώσεις ( γιατί με τα πράγματα του Θεού δεν μπορούμε να παίζουμε , ούτε μπορούμε να παραβαίνουν είναι τις εντολές του Ιησού Χριστού χωρίς συνέπειες την ημέρα της κρίσεως δες Αποκάλυψη 22:18-19). Οι ψεύτικες θρησκείες όπως είναι ο Μωαμεθανισμός διδάσκει πως όποιος γεννηθεί από μουσουλμάνους γονείς είναι μουσουλμάνος και αν κάποιος που γεννήθηκε μουσουλμάνος φύγει από τον μωαμεθανισμό αξίζει να τιμωρηθεί με θάνατο και ακόμα και ο πατέρας του μπορεί να τον σκοτώσει. ( επειδή έχω διαβάσει το κοράνι μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι αυτό πράγματι το λέει). Ούτε βέβαια ισχύει ενώπιον του Θεού το νηπιοβαπτισμα που επιβάλουν οι παπάδες (ορθόδοξοι και καθολικοί) +οι ψεύτικες θρησκευτικές παραδόσεις που οι ίδιοι δημιούργησαν για να φαίνεται ότι έχουν πολλούς οπαδούς.Ο Ιησούς Χριστός δίδαξε+στο Ευαγγέλιο γράφει ότι η σωτηρία έρχεται με την πίστη σε Αυτόν και το βάπτισμα στο νερό ακολουθεί την πίστη+ ποτέ δεν προηγηται ( δες Μάρκο Ευαγγέλιο 16:15-16) .Οι παπάδες δεν αντιπροσωπεύουν την αληθινή πίστη του Χριστού.

     7. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

      Δεν ξέρω αν δεν γίνομαι αρκετά σαφής αλλά δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς λέω. Ο Ιησούς Χριστός μας προσκαλεί αλλά δεν μας υποχρεώνει. Λέει συγκεκριμένα: ( (όποιος δίψα ας έρχεται και ας πίνει δωρεάν το νερό της ζωής) δες Αποκάλυψη 22:17. Ο Ιησούς Χριστός απευθύνεται σε λογικούς ανθρώπους που καταλαβαίνουν το συμφέρον τους , το τωρινό και το αιώνιο. Επίσης αποστολή των μαθητών του δεν είναι να κάνουν με το ζόρι κάποιον χριστιανό αλλά να κηρύξουν τα καλά νέα της σωτηρίας, της ελευθερίας και της αιώνιας ζωής (αυτό σημαίνει Ευαγγέλιο στα Ελληνικά) και όποιος θέλει να τα γευτεί στην ζωή του μπορεί να πιστέψει και να ακολουθήσει τον Ιησού στην ζωή του. Ο αληθινός Θεός σέβεται την ελευθερία που ο ίδιος έδωσε στους ανθρώπους , το ίδιο κάνουμε και εμείς που λατρεύουμε αληθινά τον Θεό και τον Ιησού Χριστό εν πνεύματι και αλήθεια όπως μας ζήτησε ( Ιωάννη 4:23-24). Η αποστολή μας σαν μαθητές Χριστού είναι να σας ενημερώσουμε και όχι να σας επιβάλλουμε να γίνεται χριστιανοί, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του αν θα επιλέξει τον Ιησού Χριστό που είναι η ζωή η αιωνιος ή θα πορευθεί με τις ιδέες του και όπως είναι και όταν πεθάνει ας γίνει ότι είναι να γίνει , δεν τον νοιάζει καθόλου. Επίσης να πω στο Ευαγγέλιο και σύμφωνα με τον Χριστό δεν είσαι χριστιανός αν γεννηθείς από χριστιανούς γονείς ούτε λέει ο Ιησούς να σε θανατώσει κάποιος αν φύγεις από τον χριστιανισμό όπως είπε ο Μωάμεθ και λέει ο Μωαμεθανισμός. για να γίνεις χριστιανός σύμφωνα με το Ευαγγέλιο χρειάζεται το εξής..

 11. avatar Αλλο τουτο

  Ειναι και συριζεοι στην προσευχη ετσι και αλλιως δεν ειναι Χριστιανοι . Η αλλη πεταξε την εικονα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ στα σκουπιδια τη να πεις ??

 12. avatar Nick

  Θα προσπαθίσω να μου κάνω λιανά το μέγεθος της βαρβαρότητας που περνάνε για πνευματικότητα.
  Γιορτάζουν και δοξολογούν την προθυμία ενός πατέρα να σφάξει το σπλάχνο του,το ίδιο του το παιδί,καθοδηγούμενος και υποκινούμενος απο-κατα τα αλλα αγιες-φωνές στο κεφάλι του. Μάλιστα...
  Η θρησκευτική πίστη τελικά μπορεί να οδηγήσει το πιο ευσεβές και καλόβουλο άτομο να πράξει και να υπερασπιστεί τα πιο χυδαία και φρικτά πράματα

  1. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   Τέλος να πω ότι όταν ο άνθρωπος καταλάβει αυτή την μεγάλη αγάπη του Θεού για εμάς και τι έκανε ο Ιησούς Χριστός επάνω στον σταυρό η καρδιά του σπάει και αισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης ξεχειλίζουν από την καρδιά του ανθρώπου. Αυτό είναι που θέλει και ο Θεός από εμάς τους ανθρώπους.Μια σχέση αγάπης με το τελειωτερο δημιούργημα Του , τον άνθρωπο. Ο Θεός θέλει να Τον αγαπάμε όπως και Αυτός , πρώτος μας αγάπησε. Ο Θεός μας καλεί να τον αγαπήσουμε. Δεν μας το επιβάλλει. Ο Ιησούς μας προσκαλεί αλλά δεν μας υποχρεώνει . Αν όμως καταλάβουμε το συμφέρον της ψυχής μας, το τωρινό αλλά και το αιώνιο θα τρέξουμε στην αγκαλιά Του χωρίς χρονοτριβή. Εύχομαι όλοι να το κάνουμε. Επίσης δες το παρακάτω. Τα εξηγεί όλα με απλό και κατανοητό τρόπο : Μονόδρομος. ( Άλλοι αγγίζονται από την αλήθεια και άλλοι προτιμούνε να πηγαίνουν με τους πολλούς ακόμα και αν ο δρόμος οδηγεί στην καταστροφή. Κάποιος είπε ότι μόνο τα ζωντανά ψάρια έχουν την δύναμη να πηγαίνουν ενάντια στο ρεύμα , και μόνο αυτοί που έχουν τον Ιησού Χριστό στην καρδιά τους μπορούν να λένε όχι στην αμαρτία )

   http://tinyurl.com/y88zckvu

  2. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   (2 από 3). Έτσι το παιδί που γέννησε η Σάρα, δηλαδή ο Ισαάκ ήταν θαύμα και δώρο από τον Θεό και το ήξερε αυτό ο Αβραάμ. Ο Αβραάμ αγάπησε πολύ αυτό το παιδί. Ο Θεός ζήτησε από τον Αβραάμ να πάρει και να θυσιάσει αυτό το παιδί που είχε ιδιαίτερη αγάπη ο Αβραάμ ( δες Γένεση 22:2). Γιατί έγινε αυτό; Μήπως ο Θεός θέλει ανθρωποθυσίες; Μήπως γιατί είναι κακός ο Θεός της Αγίας Γραφής και θέλει το κακό μας ή μήπως του αρέσει να βασανίζει τον άνθρωπο; Τίποτα από όλα αυτά. Ο Θεός δοκίμαζε τον Αβραάμ όπως μας λέει το εδάφιο Γένεση 22:1. Ο Θεός ήθελε να δει αν ο Αβραάμ αγαπούσε περισσότερο τον Θεό από το παιδί του το οποίο κανονικά δεν έπρεπε να το είχε, το παιδί αυτό ήταν δώρο από τον Θεό. ( Επίσης να πω ότι κάτι πρέπει να το κρίνουμε όχι με βάση την σημερινή κουλτούρα αλλά την κουλτούρα της εποχής εκείνης. Ήταν συνηθισμένες την εποχή εκείνη η ανθρωποθυσίες για να εξευμενίσουν οι τους ειδωλολατρικούς θεούς τους πχ Ιφιγένεια). Ο Θεός έβαλε αυτήν δοκιμασία στον Αβραάμ για να δει πόσο τον αγαπούσε. Η Αγία Γραφή μας λέει ότι ο Θεός θέλει να είναι πρώτος στην καρδιά μας ( δες Λουκά 10:26-28) γιατί το αξίζει. Δεν μας το επιβάλλει, δηλαδή αν θες μπορείς να μην το κάνεις, αλλά το ζητά να το κάνουμε με την θέληση μας. Ο Αβραάμ το έκανε γιατί εμπιστευοτανε τον Θεό. Η πίστη του Αβραάμ ήταν τέτοια που του έλεγε ότι ακόμα και αν πέθαινε το παιδί ο Θεός είχε την δύναμη να το αναστήσει ( δες Εβραίους επιστολή 11:17-19).ο Θεός είχε δώσει επαγγελίες (υποσχέσεις) γι αυτό το παιδί ....

   1. avatar Nick

    Μόνο ο πιο σκληρός δυνάστης θα ζητούσε κάτι το τόσο χυδαίο απο τον δούλο του. Έστω και σα δοκιμασία. Να τον βάλει να μπει στη διαδικασία να επιλέξει να πετσοκόψει το ίδιο του το παιδί... Απίστευτα βάρβαρο αίτημα,δε μπορώ να διανοηθώ γιατί το δοξολογείτε. Φτάνω σε σημείο να ντρέπομαι για την πάρτη σας.
    Ούτε αν με απειλούσε(ο κατα τα άλλα φιλευσπλαχνος) με το πυρ το αιώνιο δε θα σκότωνα το σπλάχνο μου,τον ίδιο μου τον γιο

    1. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

     (3 από 3). Ο πόλεμος που κάνουμε οι πιστοί στην Καινή Διαθήκη δεν είναι με σάρκα και αίμα αλλά πόλεμος πνευματικός ( όπως μας λέει ο Λόγος του Θεού στην Εφεσίους 6:12-13). Ο Ιησούς Χριστός αποκάλυψε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι υπόδουλοι του διαβόλου και της αμαρτίας. Η αμαρτία μας εξουσιάζει σε τέτοιο βαθμό μέσα από τις επιθυμίες της σάρκας και των λογισμών που στην πραγματικότητα ο άνθρωπος δεν περνάει ούτε λεπτό που να μην αμαρτάνει ή να μην σκέφτεται την αμαρτία γιατί για τον Ιησού Χριστό ακόμα και όταν επιθυμείς την αμαρτία , για τον Θεό είναι σαν να την έχεις κάνει και είσαι αμαρτωλός ( δες Ματθαίο 5:21-30). Αν λοιπόν αυτοί είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις του Θεού για να σωθεί κάποιος και να έχει αιώνια ζωή, και είσαι λίγο ειλικρινής με τον εαυτό σου, καταλαβαίνεις ότι είσαι μεγάλος αμαρτωλός γιατί δεν υπάρχει αμαρτία (από αυτά που ο Ιησούς Χριστός είπε ότι είναι αμαρτίες πχ δες Μάρκο 7:21-23) που να μην της έχεις διαπράξει. Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι είμαστε δούλοι της αμαρτίας για αυτό +δεν μπορούμε να ζήσουμε ελεύθεροι.Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει από τα δεσμά της αμαρτίας αλλά +τις αιώνιες συνέπειες της ( δες Ιωάννη 8:31-38). Όπως σε όλα,ο Θεός δεν μας επιβάλλει την σωτηρία Του, ούτε μας ελευθερώνει από την αμαρτία μας που μας εξουσιάζει +καταδυναστεύει +κάνει δύσκολη την ζωή μας.Ο Ιησούς Χριστός μας αφήνει να καταλάβουμε την ανάγκη μας+ να Τον καλέσουμε στην ζωή μας.Αν τον ζητήσουμε ο Ιησούς θα έρθει+ θα τα κάνει όλα καινούργια.

    2. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

     (2απο3) Άρα θρησκείες όπως ο βουδισμός, ινδουισμός, κομφουκιανισμός, δωδεκάθεο, ανιμιστικές θρησκείες, ή ακόμα+ η θρησκεία του Μωάμεθ είναι μάταιες+ψεύτικες ακόμα και αν τις πιστεύουν +ακολουθούν δισεκατομμύρια άνθρωποι. Ο Ιησούς Χριστός είπε:(ότι φαρδιά η πύλη και ευρύχωρη η οδός που οδηγεί στην κόλαση και πολλοί οι ακολουθούντες ενώ στενή είναι η πύλη και με θλίψεις η οδός που οδηγεί στην αιώνιο ζωή και λίγοι οι ευρισκοντες) δες Ματθαιο 7:13-14. Που σημαίνει ότι για να βρεις την ζωή πρέπει να ψάξεις ο ίδιος+ όχι απλά να ακολουθείς την θρησκεία που σου επέβαλαν οι γονείς σου ή την επικρατούσα θρησκεία στην χώρα σου ] . Είπες ότι βρίσκεις ότι ο Θεός της Αγίας Γραφής είναι απάνθρωπος. Θεωρείς δηλαδή ότι εσύ είσαι πιο δίκαιος και αν ήσουν στην θέση του Θεού θα τα κατάφερνες καλύτερα να πειθαρχήσεις τους ανθρώπους σεβόμενος πάντα την ελευθερία και λογική που εσύ ο ίδιος τους είχες δώσει. Γιατί πιστεύω ότι ο Θεός σέβεται την ελευθερία μας σε τέτοιο βαθμό που εγώ που είμαι άνθρωπος λέω ότι δεν πρέπει να μας έχει αφήσει τόσο πολύ ελεύθερους. Το άλλο που θα πω είναι στην Καινή Διαθήκη που έχουμε την πλήρη αποκάλυψη του Θεού, ο Ιησούς Χριστός δεν ζήτησε τέτοια πράγματα. Ο ίδιος θυσιάστηκε για εμάς. Την μονή θυσία που ζητά είναι:(να προσφέρουμε τα σώματά σας θυσία ζωντανή, η οποία είναι η λογική σας λατρεία) δες Ρωμαίους επιστολή 12:1. Ο Ιησούς στην Καινή Διαθήκη δεν θέλει να κάνουμε θυσίες ζώων ή άλλες αλλά να διατηρούμε τα σώματά μας καθαρά από αμαρτίες. Μπορείς να το κάνεις αυτο;

    3. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

     (1απο2)Γεια σου Nick.Καταρχάς σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου γιατί μας δίνεται ευκαιρία για έναν όμορφο+πολιτισμένο διάλογο.Προσωπικά με αρέσει να συζητώ πνευματικά θέματα+να ακούω ακόμα ακόμα+αντιρρήσεις , διαφωνίες ή αμφιβολίες όταν όμως γίνονται από ειλικρινείς+καλοπροαίρετους ανθρώπους. Βαθειά μέσα μου πιστεύω ότι υπάρχουν λογικές απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που μπορεί να έχει ένας σύγχρονος +σκεπτόμενος άνθρωπος , απαντήσεις που ικανοποιούν την λογική και γεμίζουν την ψυχή του ανθρώπου, αρκεί βέβαια να μπούμε στην διαδικασία να ψάξουμε για τις απαντήσεις. Σχετικά με την απάντηση σου καταλαβαίνω το εξής: α) δέχεσαι ότι ο Θεός της Αγίας Γραφής είναι αληθινός και ότι αυτά που διαβάζουμε στην Αγία Γραφή είναι αληθινές ιστορίες αλλά δεν συμφωνείς με αυτά που ζήτησε ο Θεός, δηλαδή δεν δέχεσαι την δικαιοσύνη του. ( Αυτό είναι ένα πρώτο καλό βήμα , δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν καν ότι υπάρχει Θεός ή πιστεύουν όλα αυτά που βλέπουμε+ ο ίδιος ο άνθρωπος έγιναν από μόνα τους και στην τύχη. Επίσης αν δέχεσαι ότι ο Θεός υπάρχει και μας μιλάει μέσα από στην Αγία Γραφή θα έχεις καταλάβει ότι οι πολλές άλλες θρησκείες +θεωρίες που υπάρχουν τις έχουν φτιάξει άνθρωποι+ οι θρησκείες αυτές δεν μπορούν να σώσουν τον άνθρωπο ούτε βέβαια να τον αναστήσουν+ να του δώσουν αιώνια ζωή όπως μπορεί να το κάνει ο Ιησούς Χριστός. Άρα θρησκείες όπως ο βουδισμός, ινδουισμός, κομφουκιανισμός, δωδεκάθεο, ανιμιστικές θρησκείες, ή ακόμα+ η θρησκεία του Μωάμεθ είναι μάταιες+ψεύτικες.

  3. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   (1από 2)Γεια Νίκο.Θα μου επιτρέψεις να σου πω μερικά πράγματα για αυτό που λες, αν βέβαια σε ενδιαφέρει η αλήθεια+η δικαιοσύνη. Αν όμως δεν σε ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά είσαι προκατειλημμένος απέναντι βστον Θεό της Αγίας Γραφής αλλά και στον Λόγο Του τότε δεν θα πιστέψεις ότι και αν σου πω. Καταρχάς να διευκρινίσω ότι δεν σου μιλώ για τους παπάδες (της ορθόδοξης και καθολικής εκκλησίας) για τους οποίους θεωρώ ότι δεν κάνουν σχεδόν τίποτα από όσα δίδαξε ο Ιησούς Χριστός και ζήτησε από τους μαθητές του. Η έρευνα μου με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι οι παπάδες όχι μόνο δεν κάνουν αυτά που ζήτησε ο Ιησούς αλλά βσε πολλές περιπτώσεις κάνουν ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που είπε ο Ιησούς με αποτέλεσμα να δυσφημείται η αληθινή πίστη του Χριστού και να σκανδαλίζονται ειλικρινείς και καλοπροαίρετοι άνθρωποι που δεν έχουν διαβάσει οι ίδιοι την Αγία Γραφή ώστε να ξέρουν την αλήθεια). Πρώτον ο Μωάμεθ και το κοράνι λένε ψέματα ότι ο Αβραάμ πήγε να θυσιάσει τον Ισμαήλ. Αυτό είναι ένα από τα πολλά ψέματα που λέει μέσα στο κοράνι. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός ζήτησε από τον Αβραάμ να θυσιάσει τον αγαπημένο του γιο που ήταν ο Ισαάκ. Ας δούμε λίγο το πνευματικό υπόβαθρο της ιστορίας. Πάντα όταν η Αγία Γραφή αναφέρει μια ιστορία είναι γιατί θέλει να μας διδάξει κάτι και να μας δώσει ένα πνευματικό μήνυμα. Η αλήθεια είναι η εξής: ο Αβραάμ δεν μπορούσε να κάνει παιδί με την γυναίκα του την Σάρα. Όταν ο Αβραάμ έγινε 99 ετών και η Σάρα 90 τότε γεννήθηκε ο Ισαάκ. Ανθρώπινως ήταν αδύνατο να γίνει αυτό.

   1. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

    (3 από 3) Η υπόσχεση που είχε δώσει ο Θεός στον Αβραάμ ήταν ότι από αυτο το παιδί θα αποκτήσει εκατομμύρια απογόνους όπως επίσης από αυτό το παιδί μια μέρα να γεννηθεί ο Μεσσίας που ο Θεός υποσχέθηκε στον κήπο της Εδέμ ( δες Γένεση 15:4-6, 21:12 και 3:15). Αν το παιδί είχε αυτές τις επαγγελίες από τον Θεό και ο Αβραάμ ήξερε ότι ο Θεός δεν ψεύδεται , τότε ο Αβραάμ εμπιστευόμενος τον Θεό , ήταν πρόθυμος να θυσιάσει ακόμα και το παιδί του αφού ο Αβραάμ ήξερε πως όπως ο Θεός έκανε ένα θαύμα και γέννησε η Σάρα η γυναίκα του που ήταν στείρα και μάλιστα ωσε ηλικία των 90 ετών έτσι ο Θεός μπορούσε να κάνει ένα νέο θαύμα και να αναστήσει τον Ισαάκ (δες ξανά προς Εβραίους 11:19). Όμως η φύση του Θεού είναι να δίνει βκαι όχι να παίρνει. Αυτό ήταν απλά μια δοκιμασία. Όταν ο Θεός είδε την πίστη και την αγάπη του Αβραάμ , είπε στον Αβραάμ ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσει το παιδί του ( δες Γένεση 22:11-13). Όμως θέλω να πω και κάτι άλλο. Οι ιστορίες της Παλιάς Διαθήκης ήταν εικόνες και τύποι του Ιησού Χριστού και του έργου που θα έκανε. Ο Ισαάκ ήταν τύπος Ιησού Χριστού. Ενώ ο Θεός δεν άφησε τον Αβραάμ να θυσιάσει τον μονάκριβο γιο του ο ίδιος ο Θεός θυσίασε τον μονογενή Υιό του για εμάς. ( Δες Ιωάννη Ευαγγέλιο 3:16). Και αυτό είναι το ωραίο με τον αληθινό Θεό της Αγίας Γραφής. Ο Ιησούς Χριστός δεν ζήτησε τίποτα από τον άνθρωπο αν δεν το εφάρμοσε πρώτα ο ίδιος στον εαυτό του. Ο Θεός αντί να τιμωρήσει τους ανθρώπους για την αμαρτία τους ήρθε στην γη και πήρε την θέση τους επάνω στον σταυρό.

  4. avatar Nick

   Once again,religion poisons everything

 13. avatar loukas 2017

  Ελπίζω να προσευχήθηκαν και για εμάς γιατί από τις προσευχές στις εκκλησίες δεν είδαμε προκοπή

 14. avatar Αυθάδης

  Σας ευχαριστώ πολύ, όλους εσάς τους Μουσουλμάνους, ομολογώ πως Εκκλησία είχα να πατήσω από την εποχή των Σχολικών Εκκλησιασμών. Βλέποντας όμως εσάς, τη σοβαρότητα που δείχνετε στην Πίστη σας, τον Θεάρεστο τρόπο ζωής σας, την κατάνυξη για όλα τα Ιερά σας, με κάνατε να επιστρέψω και να αγκαλιάσω το δικό μου Θεό!

  1. avatar Βατοπαίδι

   Γνωρίζεις για ποίον Θεό μιλάς και σε ποίον Θεό εκείνοι προσεύχονται ;;;;

   1. avatar Αυθάδης

    Καλλίτερα από εσένα

  2. avatar Nick

   Φίλε χριστιανέ,οι μωαμεθανοί μας φίλοι μαζεύτηκαν για να τιμήσουν την επιλογή ενος πατέρα να κατακρεουργήσει το παιδί του. Το θεωρείς σώφρον αυτό; Είναι μήπως ηθικό; Θα έπαιρνες την ίδια επιλογή αν σου παρουσιαζόταν το δίλημμα;
   Τι το θεάρεστο έχει η βαρβαρότητα της παιδοκτονίας,και δή η δοξολογία αυτής!
   Μας λες οτι συγκινήθηκες απο το πάθος με το οποίο δοξολογούν ενα φόνο και σε ενέπνευσε αυτό να ακολουθήσεις τη δικιά σου πίστη,χωρίς ίχνος ντροπής;

   1. avatar Αυθάδης

    Δεν με αφορά τι τιμούν, θαυμάζω τον τρόπο που το το τιμούν

    1. avatar Nick

     ναι,αλλα την ίδια πράξη δοξολογεί και η πίστη που επέλεξες εσύ,υποκεινούμενος απο αυτούς

     1. avatar Αυθάδης

      Και στις δύο Θρησκείες η θυσία του Αβραάμ αποτελεί απόδειξη υπακοής στο Θεό. Θα χαιρόμουν πολύ να έβλεπα αντίστοιχες εικόνες νέων ανθρώπων Χριστιανών αυτή τη φορά. Ίσως δεν υπάρχουν και διδασκόμαστε υπακοή από τους Μωαμεθανούς, ίσως υπάρχουν αλλά για τα ΜΜΕ το φαί του γείτονα είναι πάντα πιο νόστιμο.

     2. avatar Nick

      Απόδειξη υπακοής στο θεό,η προθυμία να φονεύσει το παιδί του... Και εσύ θα ήθελες να δείς και άλλους τέτοιους ανθρώπους... Μάλιστα. Ευχαριστώ,δε θα πάρω

     3. avatar Αυθάδης

      Δεν πουλάω κάτι

     4. avatar Nick

      νάσε καλά,ελπίζω η επιλογή σου να φέρει ευτυχία σε σένα και τους οικείους σου

 15. avatar Αρτεμης Θεοδοσης

  Α ρε πως καταντήσατε την Ελλάδα , τουρκόσποροι ψηφοφόροι .

 16. avatar innotrading

  κάνεις και γυμναστική μαζί κάμψεις εκτάσεις επικύψεις

 17. avatar ΜΥΓΔΟΝΑΣ

  ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ,ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ?

  1. avatar Δες 3w erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς μπορεί να δώσει αιώνια ζωή, διότι αναστήθηκε!

   Μυγδωνα γεια. Ο Μωάμεθ δεν είχε καμία σχέση ούτε με τον Θεό της Αγίας Γραφής ούτε με την αλήθεια, την αγάπη και την δικαιοσύνη που θέλει ο Θεός και μας δίδαξε ο Ιησούς Χριστός με το παράδειγμα του. Δεν ξέρω πως λες εσύ τους ανθρώπους που λένε ψέματα και ισχυρίζονται ότι είναι προφήτες του Θεού ενώ δεν είναι; Η Αγία Γραφή λέει πάντως ότι όλοι οι ψεύτες θα πάνε ωστόσο ίδιο μέρος με τον πατέρα του ψεύδους που είναι ο διάβολος ( δες Αποκάλυψη 21:8 και 22:15). Επίσης να πω ότι οι αληθινοί πιστοί του Ιησού Χριστού είναι πνευματικοί απόγονοι του Αβραάμ γιατί όλοι νοι πιστοί νθα κληρονομήσουν τις επαγγελίες που ο Αβραάμ έλαβε και θα έχουν τις ευλογίες που πρώτος ο Αβραάμ γεύτηκε. Και όπως εξήγησε ο Ιησούς ή θα είσαι πνευματικός απόγονος του Αβραάμ και θα κληρονομήσεις την ευλογία (Γαλατάς επιστολή 3:14-29) ή θα είσαι πνευματικό παιδί του πατέρα του ψεύδους , γιατί ο Ιησούς εξήγησε ότι όποιος ζει λέγοντας ψέματα ή όποιος είναι δούλος στα πάθη και στις αμαρτίες του τότε είναι παιδί του πατέρα του ψεύδους ( δες Ιωάννη Ευαγγέλιο 8:31-47).

 18. avatar gkortsos

  Και γιατι θα πρεπει να μας νοιαζει αυτο??Δε σας ειδα να βαζετε καμια φωτογραφια απο λειτουργια σε μοναστηρια που ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ..κατι βρωμαει εδω μεσα!!

  1. avatar daidalos

   Το nb γενικά προωθεί με καλλυμένο τρόπο την αριστερή ιδεολογία κ μαζί με αυτή πάει η πολυπολιτισμικότητα.

 19. avatar Εεε και…

  τι μας νοιάζει.....;
  Το πάτε από εδώ το πάτε από εκεί ... να δούμε πόσο θα σας ανεχόμαστε!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει