Σε νεότερη ενημέρωση προχώρησε πριν από λίγη ώρα η Αστυνομία ,σχετικά με τα σημεία του οδικού δικτύου της Αιτωλ/νίας, όπου χρειάζεται χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Του ανταποκριτή μας από το agriniopress.gr στο Αγρίνιο Σύμφωνα με την ενημέρωση, τα σοβαρότερα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στην ορεινή Ναυπακτία, όπου οι δρόμοι προς χωριά είναι κλειστοί.

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω χιονόπτωση-παγετού:

Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ Επ. Ο. Αράχοβας – Ψήλου Σταυρού. Επ. Ο. Κλέπας – Λιβαδάκιου.  Τ.Κ. Γρηγόρι – Ελατοβρύση – Κυδωνία. Από Τ.Κ Παλαιοπύργου – Τ.Κ. Πόκιστας, από 38,9ο χλμ., λόγω καθίζησης του οδοστρώματος Προβλήματα στην επ. οδό Καλλιθέας -Προυσού λόγω κατολίσθησης: Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, προβλήματα υπάρχουν στην κυκλοφορία των οχημάτων, στο 3ο χλμ της επ. οδού Καλλιθέας- Προυσού , στη θέση Μακρυά Λογγά. Η κυκλοφορία διεξάγεται εκ περιτροπής μόνο από το ένα ρεύμα, λόγο κατολίσθησης στο σημείο. Σημεία που είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ Επ. Ο. Πλατάνου – Αγίου Δημητρίου – Αράχοβας – Κλέπας. Επ. Ο. Λιμνίστας – Ελάτου – Άνω Χώρας – Αμπελακιώτισσας – Κάτω Χώρας – Κρυονέρια. Η κυκλοφορία από και προς τον Πλάτανο, μέσω Ελευθεριανής – Χόμωρης. Τ.Κ Λιμνίτσας – Ελατού.

Αποκλεισμένοι οικισμοί

Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ Οικισμοί: Γρηγόρι, Ελατόβρυση, Κυδωνία του Δήμου Ναυπακτίας. Περισσότερες ειδήσεις από το Αγρίνιο στο agriniopress.gr