Το Safilo Group, ο ολοκληρωμένος ιταλικός δημιουργός γυαλιών και αξιόπιστος παγκόσμιος διανομέας και ο εμβληματικός οίκος μόδας  Christian Dior, ανακοινώνουν την ανανέωση της μεταξύ τους σύμβασης για τον σχεδιασμό, παραγωγή και παγκόσμια διανομή των συλλογών γυαλιών ηλίου και οράσεως Dior και  Dior Homme.

Η ανανέωση έχει διάρκεια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

«Τα γυαλιά DIOR έχουν καθιερωθεί ως η κορυφαία πρωτοπόρος μάρκα γυαλιών ηλίου, δήλωσε η  Luisa Delgado, CEO του SAFILO GROUP. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού αξιοσημείωτων εκλεπτυσμένων δυνατοτήτων που αναμιγνύουν τον οραματισμό, τον σχεδιασμό προϊόντος, την κορυφαία τεχνολογική εμπειρογνωμοσύνη, μαζί με άριστες κατασκευαστικές δεξιοτεχνίες  και την συνεπή ποιοτική παγκόσμια διανομή».

«Ο DIOR είναι ευτυχής που συνεχίζει την συνεργασία με την SAFILO, για την ανάπτυξη και εμπορία των γυαλιών DIOR που αντικατοπτρίζουν τις αξίες της μάρκας μας.

Τα γυαλιά DIOR είναι ο κορυφαίος παίκτης στο χώρο των οπτικών από άποψη σχεδιασμού και ποιότητας, προσφέροντας άριστα προϊόντα στους πελάτες μας» σχολίασε ο Sidney Toledano, πρόεδρος και CEO του οίκου μόδας Christian Dior.

Παράλληλα, το Safilo Group ανακοινώνει ότι η σύμβαση άδειας για τον σχεδιασμό, παραγωγή και παγκόσμια διανομή των συλλογών γυαλιών ηλίου και οράσεως Céline, θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου του 2017.

Η μάρκα γυαλιών Céline εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιο μαρκών της Safilo το 2012, και αντιπροσωπεύει σήμερα μόλις το 3% των πωλήσεων της Safilo παγκοσμίως κυρίως στην Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.