Γιωτόπουλος: Ασύλληπτοι 8 τρομοκράτες της «17 Νοέμβρη»

Ο αρχηγός της οργάνωσης μιλάει για περίεργη εξαφάνιση όπλου και στοιχείων


ΕΛΛΑΔΑ
7:28
07/11/2016
Γιωτόπουλος: Ασύλληπτοι 8 τρομοκράτες της «17 Νοέμβρη»
4
loading

Επιστολή με ισχυρισμούς για ασύλληπτο πυρήνα της οργάνωσης «17 Νοέμβρη», απέστειλε ο αρχηγός της οργάνωσης Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού μιλάει για στοιχεία που συγκέντρωσε και αφήνει αιχμές για όπλο που εξαφανίστηκε, αλλά και για το περιβόητο 45αρι της «17Ν». Ο Γιωτόπουλος επιλέγει σχεδόν 15 χρόνια απ' τη σύλληψή του να μιλήσει για ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης, για 8 άτομα που παραμένουν ασύλληπτοι, παρά το γεγονός ότι, όπως λέει έλαβαν μέρος σε αιματηρές επιθέσεις με νεκρούς και τραυματίες.

Σε μακροσκελή επιστολή του προς το Έθνος, κάνει λόγο για σημαντικά χειρόγραφα και για όπλο της 17Ν που «εξαφανίστηκαν» από το σπίτι-γιάφκα που είχε βρεθεί το 2002 αλλά και για καταθέσεις που μπήκαν στο αρχείο και έκαιγαν μια ομάδα 8 ανθρώπων.

«Στο σπίτι-γιάφκα της 17Ν που αποκαλύφθηκε το 2002 υπήρχε ένα όπλο που "έκαιγε" ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το όπλο αυτό δεν βρέθηκε. Ποιος το εξαφάνισε; Οι μυστικές υπηρεσίες; Κάποιος από τους συλληφθέντες που συνεργάστηκε με τις Αρχές;» γράφει στην επιστολή του.

Σύμφωνα με την επιστολή ορισμένοι από αυτή την ομάδα είχαν συμμετοχή σε ανθρωποκτονίες και άλλοι σε ενέργειες που προκάλεσαν τραυματισμούς.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι στήθηκε πλεκτάνη σε βάρος του από αυτή την ομάδα ανθρώπων που ενορχήστρωσαν μαζί με ξένες και εγχώριες μυστικές υπηρεσίες την καταδίκη του ως αρχηγού της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Μάλιστα ο Γιωτόπουλος μιλάει και για έγγραφα: «Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή θα 'πρεπε να βρεθούν επίσης σημαντικά χειρόγραφα του ίδιου προσώπου. Ούτε αυτά βρέθηκαν. Ποιος τα εξαφάνισε;»

«Υπήρξαν επιβαρυντικές καταθέσεις εναντίον του ίδιου και εναντίον άλλων δύο κολλητών του από συλληφθέντες που συνεργάστηκαν με τις αρχές. Καταθέσεις περισσότερες από μία. Ποιος έδωσε εντολή να αγνοηθούν, να μπουν στο αρχείο; Οι τρεις αυτοί συνδέονται με άλλους πέντε. Απ' αυτή την ομάδα των τουλάχιστον οκτώ ορισμένοι είχαν άμεση συμμετοχή σε ανθρωποκτονίες. Άλλοι σε βίαιες ενέργειες σοβαρές που προκάλεσαν τραυματισμούς. Ενώ η δραστηριότητα των πιο ασήμαντων ήταν πιο ουσιαστική και πιο συνειδητή απ' αυτή ορισμένων που καταδικάστηκαν στη δίκη σε σχετικά μικρές ποινές και εξέτισαν πραγματική ποινή άνω των 5 χρόνων. Κανένας από αυτούς δεν συνελήφθη. Γιατί;» αναφέρει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Αρχίδαμος

  Το 1992 κυκλοφόρησε από την «Ελληνική Ευρωεκδοτική» το βιβλίο του Πάνου Καμμένου “Τρομοκρατία: Θεωρία και Πράξη” (πολυσέλιδο παραλήρημα κίτρινου χρώματος. Στο σπουδαίο αυτό σύγγραμμα, ο Καμμένος αποφαίνεται ότι πίσω από την τρομοκρατική δραστηριότητα στην Ελλάδα βρίσκεται… το ΠΑΣΟΚ. Στις παράνοιες του βιβλίου – και μάλλον η πιο γνωστή κοτσάνα που εκστομίζεται μέσα – είναι ότι ο διαβόητος τρομοκράτης Κάρλος δολοφονήθηκε από την KGB. Όταν εκδόθηκε το βιβλίο, φυσικά ο Κάρλος ήταν μία χαρά ζωντανός).

  20 χρόνια μετά, ένα χουντικό λείψανο ονόματι Γεώργιος Γεωργαλάς εμφανίζεται και στέλνει εξώδικο στον Πάνο Καμμένο με το οποίο δηλώνει ότι έχει διατελέσει σύμβουλός του και συγκεκριμένα ότι είναι ο πραγματικός συγγραφέας του σπουδαίου αυτού πονήματος, για το οποίο δεν έχει πληρωθεί κιόλας όπως είχε συμφωνηθεί. Ο δε λόγος που στέλνει το εξώδικο δύο δεκαετίες μετά είναι επειδή ο Καμμένος του έκανε κι άλλη παραγγελία, αυτή τη φορά μία μελέτη με θέμα την οικονομική κρίση. Το συμφωνηθέν ποσό είναι 10000 ευρώ, ο Γεωργαλάς παραλαμβάνει μόνο 2500. Το χειρότερο; Η ιστορία έρχεται στο φως απ\' την εφημερίδα “Δημοκρατία”.

 2. avatar νιαου

  Ποιός μιλάει; Ο \"εγκέφαλος\" (κατά τον κο Χριστοδουλάκη) της 17 Νοέμβρη. Τόσα χρόνια το σκεπτόταν; Ή μήπως ο \"ιδεολόγος\" θα εξαγοράσει την μπροσωρινή αποφυλάκισή του; Είδομεν....

 3. avatar Nikolas_A

  Αυτός δε δήλωνε αθώος και ότι δεν ήξερε τίποτα;

 4. avatar SER 30

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΤΑ 1 5 Η 2 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝΕ ΜΟΥΓΚΟΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΤΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΡΑΓΚΑ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΜΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΔΕΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ . ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣ ΦΟΒΟΥ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ . ΑΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ \'\' ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ \'\' ΠΕΡΙ 1 7 Ν ΟΣΟΝΟΥΠΩ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει