Κλειστά είναι σήμερα αρκετά δημαρχεία στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της κατάληψης και της στάσης εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Οι υπηρεσίες των δήμων δεν λειτουργούν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.

Από νωρίς το πρωί, οι εργαζόμενοι του δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν γενική συνέλευση, με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστό το νέο δημαρχιακό μέγαρο. Συνεχίζεται, επίσης, η κατάληψη στα δημαρχεία Κορδελιού- Ευόσμου, Θερμαϊκού και Καλαμαριάς.

Υπό κατάληψη τελούν ο Σταθμός Μεταφόρτωσης του δήμου Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Φοίνικα, καθώς και τα δημοτικά γκαράζ στους δήμους Κορδελιού-Ευόσμου και Θερμαϊκού. Κλειστός παραμένει ο ΧΥΤΑ της Μαυροράχης, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Οι εργαζόμενοι όλων των δήμων θα συμμετάσχουν από τις 11:30 έως τη λήξη της βάρδιάς τους στη στάση εργασίας που έχει εξαγγείλει η ομοσπονδία τους και θα κάνουν πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Αύριο θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.