Η πλήρης κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών δαπανών για ατυχήματα στους μαθητές της Πελοποννήσου, είναι η νέα πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης της «ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε».

Με ιστορία 20 ετών στους τομείς της εκμετάλλευσης λατομείων και του έτοιμου σκυροδέματος, η εταιρία ανέλαβε μία μεγάλη πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης. Την ασφαλιστική κάλυψη κατά ατυχημάτων για όλους τους μαθητές της Πελοποννήσου σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Επεκτείνοντας τη δράση που είχε ξεκινήσει πιλοτικά την προηγούμενη χρονιά για τους μαθητές του νομού Κορίνθου, η εταιρία με γνώμονα τις πιέσεις που υφίσταται το οικογενειακό εισόδημα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, επιβεβαίωσε την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση αλλά και την ευαισθητοποίηση της για την προστασία των παιδιών και των νέων.

Έτσι για όλη τη φετινή σχολική χρονιά, 87.202 μαθητές του νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στους πέντε νομούς της Πελοποννήσου θα έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για τις ιατροφαρμακευτικές τους δαπάνες.

Συγκεκριμένα, η ασφαλιστική κάλυψη που παρέχει η «Λαρσινός Α.Ε.» αφορά 20.818 μαθητές στο Ν. Κορίνθου, 12.732 στο Ν. Λακωνίας, στο Ν. Αργολίδας,16.254, στο Ν. Αρκαδίας 12.980 και 24.418 μαθητές στο Ν. Μεσσηνίας.

Η ανακοίνωση του προγράμματος έγινε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης «Κορινθία 2011». Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Μπεγλίτη, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη, βουλευτών και δημάρχων, η Πρόεδρος της εταιρίας κα. Ευγενία Λαρσινού και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Λαρσινός παρέδωσαν τα πρώτα ασφαλιστήρια στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και στον Γραμματέα της Περιφερειακής Διοίκησης κ. Τάσο Αποστολόπουλο.