Η PORCELANA, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, μεταφέρει το κατάστημά της από την περιφερειακή οδό Θεσ/κης – Κόμβος Κορδελιού, σε ένα πιο κομβικό σημείο της δυτικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό  Ακαδήμου 113, στον Εύοσμο.

Το νέο κατάστημα θα αποτελέσει έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό χώρο, όπου ο απλός καταναλωτής αλλά και ο επαγγελματίας αρχιτέκτονας, μηχανικός και διακοσμητής, θα βρουν το μοναδικό σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική σε όλα τα είδη προϊόντων για το μπάνιο, το δάπεδο, την κουζίνα και το έπιπλο.

Η εύκολη πρόσβαση στο νέο κατάστημα στην οδό Ακαδήμου 113, στον Εύοσμο, οι άνετοι χώροι parking, αλλά κυρίως οι έμπειροι, χαμογελαστοί και πάντα πρόθυμοι άνθρωποι της Porcelana υπόσχονται μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία.

Η PORCELANA, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων πλακιδίων, ειδών υγιεινής, κουζινών και επίπλων στην Ελλάδα, συνεχώς αναπτύσσεται, ενώ διατηρεί ήδη ένα δίκτυο 30 σημείων πώλησης πανελλαδικά και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες επώνυμες μάρκες για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση σπιτιού.

Στόχος της PORCELANA είναι να εξελίσσεται διαρκώς και να προσφέρει στους πελάτες της εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις για την ανανέωση του χώρου τους.

porcelana-logo