Η Sarkk ΑΒΕΕ, πιστή στην πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχώρησε για άλλη μία φορά στη διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ Tommy Hilfiger και Hilfiger Denim σε ανθρώπους που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και στα Παιδικά Χωριά SOS: Βάρης, Πλαγιαρίου (στη Θεσσαλονίκη), Θράκης και στον Ξενώνα Βρεφών SOS.

Κατά την διάρκεια των 2 τελευταίων χρόνων που εφαρμόζεται το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, έχουν δοθεί συνολικά περισσότερα από 15.000 είδη για παιδιά και ενηλίκους χαρίζοντας χαρά σε ανθρώπους που στερούνται βασικών αγαθών.

Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, τα στελέχη της εταιρείας επισκέφτηκαν τους δύο οικείους τους προορισμούς για να παραδώσουν οι ίδιοι τα δώρα και να τα «ανταλλάξουν» με το καλύτερο δώρο που δεν είναι άλλο από το χαμόγελο των παιδιών.

Η κ. Συλβή Γερογιάννη, Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ, που ήταν επικεφαλής της αποστολής, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς στην οικογένεια της SARKK να έχουμε την δυνατότητα να επιστρέφουμε σε δύο αγαπημένους μας προορισμούς δωρίζοντας ρουχισμό και υποδήματα σε παιδιά, ενήλικες, μονογονεϊκές οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους.

Από τον Ιούλιο του 2014, που έχει ξεκινήσει αυτή η ενέργεια, μέχρι και σήμερα έχουμε επιλέξει τα δύο αυτά κοινωφελή ιδρύματα και προσπαθούμε με τον τρόπο μας να είμαστε συνοδοιπόροι στην δύσκολη καθημερινότητα τόσο των εργαζομένων όσο και των φιλοξενούμενων λαμβάνοντας την καλύτερη ανταμοιβή που δεν είναι άλλη από την οικειότητα, την ζεστασιά της φιλοξενίας και το χαμόγελο».

sarkk