Τρεις κύκλους μπλόκων σχεδιάζει η αστυνομία για να μπλοκάρει την είσοδο των αγροτών με τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας, την Παρασκευή.

Ο πρώτος κύκλος, θα περιλαμβάνει 3 μπλόκα τα οποία θα βρίσκονται περιμετρικά της Αττικής με σκοπό να μην μπορέσουν να ξεκινήσουν καν οι αγρότες την κάθοδο στην Αθήνα, όπως ανέφερε ο Alpha.

Εάν αυτή η «γραμμή άμυνας» σπάσει, η αστυνομία θα στήσει μια δεύτερη ομάδα μπλόκων: Όσοι επιχειρήσουν να έρθουν από την Αθηνών-Κορίνθου, θα μπλοκαριστούν στο Παλατάκι. Όσοι επιχειρήσουν να έρθουν από τον Μαραθώνα, η τροχαία θα τους σταματήσει στο Σταυρό της Αγ. Παρασκευής. Το ίδιο θα συμβεί στην Αττική Οδό, στον Κόμβο Κατεχάκη, αλλά και στην είσοδο της Αττικής Οδού για όσους επιχειρήσουν να έρθουν από την Αθηνών-Λαμίας.

Εάν και πάλι οι αγρότες κατορθώσουν να σπάσουν τα μπλόκα αυτά, θα υπάρχει κι ένα τρίτος κύκλος που θα περικλείει τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα: Θα είναι η Συγγρού, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Αχαρνών και η Πατησίων.

Δείτε το βίντεο…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.