Κλειστά και τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη

«Η κυβέρνηση προσδοκά να φτωχοποιήσει όλους τους Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες»


ΕΛΛΑΔΑ
11:22
02/02/2016
Κλειστά και τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη
loading

Κλειστά θα είναι τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου λόγω της συμμετοχής των φαρμακοποιών στην πανελλαδική απεργία.

Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από φαρμακεία ασφαλείας που θα λειτουργούν όλο το 24ωρο της απεργίας και ο κατάλογός τους θα ανακοινωθεί αύριο από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης .

«Μετά από μια σειρά επώδυνων μέτρων που έπληξαν το ελληνικό φαρμακείο τα τελευταία χρόνια και το οδήγησαν ένα βήμα πριν το οριστικό κλείσιμο, έρχεται το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό να μας δώσει την χαριστική βολή. Όμως αυτό το σχέδιο νόμου δεν πλήττει μόνο τους φαρμακοποιούς αλλά όλους τους Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες και έμμεσα όλη την κοινωνία. Η κυβέρνηση προσδοκά να φτωχοποιήσει όλους τους Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες και αφού εξάντλησε όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς έρχεται τώρα να αυξήσει δραματικά τις ασφαλιστικές μας εισφορές. Με το νέο νόμο, καλούμαστε να αποδώσουμε το 70% των εισοδημάτων μας για φόρους και ασφάλιση, χωρίς να αναλογίζεται η κυβέρνηση τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοια πρόθεση. Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να περάσει ένα τέτοιο μόρφωμα. Συγκροτούμε αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο με όλους τους άλλους κλάδους και φορείς που αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει