Εργασίας αποκατάστασης σε λάμπες φωτισμού, αλλά και εργασίες ασφαλτόστρωσης θα γίνουν την Κυριακή στο ρεύμα εξόδου της οδού Λαγκαδά, στο τμήμα της από την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι την οδό Δαβάκη, καθώς και στη συμβολή της με την οδό Δαβάκη. Γι’ αυτό το λόγο η τροχαία προχωράει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και πιο συγκεκριμένα:

-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά, από Ελ. Βενιζέλου-Δαβάκη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά.

-Για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά και στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και στη συνέχεια στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά, στη συμβολή της με την οδό Δαβάκη.

Επίσης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από το ρεύμα εισόδου της οδού Λαγκαδά προς την οδό Δαβάκη, από την οδό Δαβάκη προς το ρεύμα εισόδου της οδού Λαγκαδά καθώς και η κυκλοφορία από την οδό Ακριτών προς την οδό Δαβάκη και αντίστροφα.

Όταν οι εργασίες εκτελούνται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά, δε θα είναι δυνατή η αριστερή στροφή προς την οδό Ακριτών.