Πειθαρχική ποινή επιβλήθηκε στον προφυλακισμένο επιχειρηματία, Παύλο Ψωμιάδη, γιατί κατά τη διάρκεια έκτακτου ελέγχου στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε να έχει στην κατοχή του κατά παράβαση του κανονισμού κινητό τηλέφωνο.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τις συνθήκες κράτησης του υπόδικου επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού διευκρινίζει ότι «ο Παύλος Ψωμιάδης δεν κρατείται σε ατομικό κελί αλλά μοιράζεται μια κουκέτα με άλλο συγκρατούμενό του. Το συγκεκριμένο κελί δεν διαθέτει ατομικό μπάνιο, όπως ψευδώς αναφέρεται στα δημοσιεύματα.

Σε ότι αφορά τη χρήση κινητού τηλεφώνου από τον Παύλο Ψωμιάδη μέσα στο κελί του επισημαίνεται ότι πράγματι σε έκτακτο έλεγχο των υπαλλήλων του Καταστήματος ανεβρέθηκε και κατασχέθηκε. Μάλιστα, για το λόγο αυτό του έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Ψωμιάδης κατηγορείται για απάτη σε βάρος των επενδυτών της εταιρείας Ασπίς Κάπιταλ και ο εισαγγελέας έχει ήδη εισηγηθεί την παραπομπή του σε δίκη μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του, ενώ αναμένεται η έκδοση σχετικού βουλεύματος για την παραπομπή ή μη των τριών κατηγορουμένων στο εδώλιο.