Ξεκινάει και φέτος η «μάχη» της ξαπλώστρας σε διάφορες παραλίες της Αττικής. Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τις ξαπλώστρες στην παραλία Αλίμου.

«Έχουμε ξεκινήσει πολύ δυνατά, τα νερά είναι πεντακάθαρα, υπάρχει μεγάλη προσέλευση τουριστών και τα σχόλια που λαμβάνουμε είναι πολύ θετικά. Οι τιμές είναι περίπου ίδιες με πέρσι, λίγο ανεβασμένες ιδίως στα αγαθά που πρέπει να αγοράσει κάποιος για να φάει ή να πιει. Οι τιμές εισόδου είναι 8 ευρώ τις καθημερινές και 10 ευρώ το Σαββατοκύριακο, αλλά υπάρχουν και δύο πλαζ που είναι ελεύθερες που μπορεί να πάει κάποιος με την πετσέτα του, να κάνει το μπάνιο του και να χαρεί τον ήλιο. Από εκεί και πέρα είναι ανάλογα τι κατανάλωση θέλει να κάνει ο καθένας», είπε αρχικά.

Για τις κρατήσεις:

«Υπάρχει ένα τέτοιο θέμα γενικότερα. Για την συγκεκριμένη παραλία που είμαστε τώρα, είναι ένα συγκεκριμένο ποσοστό που μπορεί να κρατηθεί μέσω διαδικτύου. Υπάρχουν πολλοί ξένοι που θέλουν να προπληρώσουν έναν χώρο για να μπορέσουν να κάνουν μπάνιο. Αυτό πιστεύω δεν είναι κακό αλλά δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση», σημείωσε ο κ. Κονδύλης.