Η 19χρονη οδηγός που ενεπλάκη στο φονικό τροχαίο που σημειώθηκε στη Βουλιαγμένη, δεν γνωρίζει πως σκοτώθηκαν οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αμάξι της, ανέφερε η μητέρα της.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Live News» ανέφερε πως «δεν θυμάται τίποτα. Μόνο… ζητάει τα κορίτσια. Της λέμε ότι είναι σε άλλο νοσοκομείο. Είναι καλά, αλλά έχουν κάποια προβλήματα».

Επίσης, ο πατέρας της έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Mega, σημειώνοντας ότι «μας είπαν ότι του έπεσε το άλλο αμάξι από πάνω, στα πλάγια. Δεν γνωρίζω πού ακριβώς αλλά είναι, γενικά είναι επικίνδυνο (το σημείο). Τώρα, μήπως κάνανε οι άλλοι κόντρες, δεν ξέρω».

«Δεν μπορούσα να αντιδράσω»

Στο «Live News» μίλησε και ο πατέρας του 24χρονου οδηγού του άλλου οχήματος, όπου δήλωσε πως ο γιος του «έχει χτυπήσει, έχει μώλωπες, έχει διάφορα. Πολύ σοκαρισμένος, παραμιλάει, πονάει, ζαλίζεται. Ξαφνικά είδε το αυτοκίνητο μπροστά του, μπαίνοντας στην ευθεία, πάνω στην ευθεία το αυτοκίνητο βρέθηκε μετωπικά στην δεξιά πλευρά του».

«“Εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν είχα χρόνο να αντιδράσω“, είπε. Αυτό το οποίο έκανε, επειδή το αυτοκίνητο είναι καινούργιας τεχνολογίας, έδωσε σήμα στο 112», είπε χαρακτηριστικά.

«Ειδοποίησε την Πυροσβεστική, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, διότι είπε ότι το αυτοκίνητο το άλλο υπάρχουν εγκλωβισμένοι, δεν ξέρω πως. Πήραν στίγμα, γιατί αυτό δίνει στίγμα και σε 5 λεπτά ανταποκρίθηκαν όλοι και η τροχαία, όλοι», πρόσθεσε στη συνέχεια.