Μόλις 18 ετών ήταν η μία από τις δύο κοπέλες που άφησαν τη ζωή τους στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/11), ενώ μέχρι νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί της Τροχαίας γνώριζαν μόνο το ονοματεπώνυμο της δεύτερης.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρότατη, καθώς κινούνταν σε αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας, με το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος να είχε κατεύθυνση από το Κορωπί προς την Αθήνα, ενώ αυτό που οδηγούσε η 19χρονη κοπέλα από την Αλβανία είχε κατεύθυνση από την Αθήνα προς το Κορωπί.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 26,5 χλμ της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής να έχει αναλάβει την προανάκριση, αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και λαμβάνοντας καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους που επέζησαν.

Ο 24χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος διεκομίσθη τραυματίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν η 19χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος, μία συνομήλική της και ένας ακόμη άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Για τις θανούσες παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ για τους οδηγούς ελήφθη ποσότητα αίματος και ούρων για τη διαπίστωση ύπαρξης οινοπνεύματος ή άλλων τοξικών ουσιών στον οργανισμό τους. Τέλος, δεν διαπιστώθηκε η χρήση ζώνης ασφαλείας, τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους συνεπιβάτες.