Όσοι έχουν βρεθεί στη Μύκονο, ξέρουν πως οι δρόμοι έχουν αρκετές λακκούβες και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό το πρόβλημα έχει συνειδητοποιήσει και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του νησιού, Δημήτρης Κουτσούκος, ο οποίος αποφάσισε να διακωμωδήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί των Ανέμων.

«Σήμερα θα σας δείξουμε πώς φτιάχνεται το καλύτερο κοκτέιλ στη Μύκονο» λέει ο κ. Κουτσούκος, κρατώντας ένα shaker. Ύστερα, επιβιβάζεται στο μηχανάκι και καταλήγει στο κέντρο του νησιού. «Έτοιμο το κοκτέιλ, ανακατεύτηκε αρκετά από τις λακκούβες του δρόμου του νησιού», ανέφερε στο βίντεό του.

Όπως τονίζει ο ίδιος, δεν πρόκειται για αστείο, γιατί σε αυτούς τους δρόμους κάθε χρόνο γίνονται πολλά ατυχήματα και αρκετά θανατηφόρα. «Είναι ντροπή η ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού μα έχει τέτοιους δρόμους. Κάτι πρέπει να γίνει σύντομα», κατέληξε.

Σύμφωνα με το Mykonos Live TV, το οποίο δημοσίευσε και το βίντεο, ο Δημήτρης Κουτσούκος διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του με τον συνδυασμό «ΜΥΚΟΝΟΣ Πρώτη Ξανά!».

Δείτε το βίντεο εδώ: