Υλικά

  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1/3 φλ. τσαγιού παρμεζάνα
  • 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένο ημίσκληρο τυρί
  • 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
  • 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο κρεμμυδάκι, σε φέτες
  • 1 ράβδο μαλακό βούτυρο
  • 1 μπαγκέτα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από την μπαγκέτα, μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο μείγμα.
  3. Κόψτε τη μπαγκέτα στη μέση κατά μήκος και απλώστε το μείγμα βουτύρου και τυριών ομοιόμορφα και στις δύο πλευρές της μπαγκέτας.
  4. Τοποθετήστε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήστε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι το τυρί να φουσκώσει και να αρχίσει να ροδίζει στις άκρες.
  5. Κόψτε σε φέτες, αφήστε να κρυώσει και σερβίρετε.