Υλικά

  • 350 ml γάλα αμυγδάλου (ή οποιοδήποτε γάλα της επιλογής σας)
  • 1/4 κ. γλ. κουρκουμά σε σκόνη
  • 1/4 κ. γλ. κανέλα σε σκόνη
  • 1/4 κ. γλ. τζίντζερ σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κ. γλ. σιρόπι σφενδάμου
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μία μικρή κατσαρόλα.
Βήμα 2
Ζεστάνετε σε σιγανή φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς, ιδανικά με το μηχάνημα για το αφρόγαλο αν έχετε.
Βήμα 3
Μόλις ζεσταθεί το μείγμα σερβίρετε σε κούπες και πασπαλίστε με λίγη επιπλέον κανέλα, προαιρετικά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.