Υλικά

  • 1 καρότο, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • 1/2 μπανάνα
  • 4 κλημεντίνες
  • Ψιλοκομμένο τζίντζερ
  • 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1 κ. σ. μέλι
  • Αλάτι για γεύση
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού πάγο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προσθέστε τις κλημεντίνες, τη μπανάνα, το καρότο, το τζίντζερ, το γιαούρτι, το μέλι, το αλάτι και τον πάγο σε ένα μπλέντερ.
Βήμα 2
Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Σερβίρετε σε ένα ποτήρι ή σε ένα μπολ με φρέσκα φρούτα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.