Υλικά

  • 4 μήλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη καστανή
  • 4 κ. σ. βούτυρο
  • 2 κ. σ. τριμμένη κανέλα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
Βήμα 2
Πλύντε τα μήλα, κόψτε το «καπάκι» τους και αφαιρέστε την ψίχα τους, όχι όμως εντελώς.
Βήμα 3
Γεμίστε κάθε μήλο με 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη και 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο.
Βήμα 4
Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και γαρνίρετε με κανέλα.
Βήμα 5
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά, μέχρι η ζάχαρη να αρχίσει να καραμελώνει και τα μήλα να μαλακώσουνε.
TAGS