Υλικά

  • 4 μήλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη καστανή
  • 4 κ. σ. βούτυρο
  • 2 κ. σ. τριμμένη κανέλα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
  2. Πλύντε τα μήλα, κόψτε το «καπάκι» τους και αφαιρέστε την ψίχα τους, όχι όμως εντελώς.
  3. Γεμίστε κάθε μήλο με 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη και 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο.
  4. Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και γαρνίρετε με κανέλα.
  5. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά, μέχρι η ζάχαρη να αρχίσει να καραμελώνει και τα μήλα να μαλακώσουνε.