Υλικά

  • 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
  • 200 γρ. μοτσαρέλα
  • 12 φέτες πεπερόνι
  • Για τη σάλτσα:
  • 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
  • 2 κ.σ. πελτές
  • 1 κ.γ. θυμάρι
  • 1 κ.σ. φύλλα βασιλικού
  • 1 κ.σ. λάδι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα ντοματάκια (χωρίς τα υγρά τους) μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Βήμα 3
Απλώνουμε τη ζύμη σε αλευρωμένο ταψί. Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας και ρίχνουμε πάνω τη μοτσαρέλα, να απλωθεί παντού. Σκορπίζουμε γύρω γύρω και τις φέτες πεπερόνι.
Βήμα 4
Ψήνουμε στις αντιστάσεις για περίπου 2ο λεπτά, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.

TAGS