Υλικά

  • 8 φέτες μπέικον
  • 8 χοτ ντογκ
  • 8 φέτες κίτρινου τυριού
  • 8 ψωμάκια για χοτ ντογκ
  • 1/2 φλ. τσαγιού μπάρμπεκιου σος
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και λαδώστε ελαφρώς τη σχάρα.
  2. Τοποθετήστε το μπέικον σε ένα μεγάλο τηγάνι και μαγειρέψτε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί. Στραγγίστε σε χαρτί κουζίνας.
  3. Τοποθετήστε τα χοτ ντογκ στη σχάρα και ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν για 5- 8 λεπτά, γυρίζοντας από όλες τις πλευρές.
  4. Ψήστε ελαφρώς και τα ψωμάκια.
  5. Τοποθετήστε μια φέτα τυρί και μπέικον σε κάθε ψωμάκι, προσθέστε το χοτ ντογκ και συμπληρώστε με την επιθυμητή ποσότητα μπάρμπεκιου σος και κρεμμυδιού.