Υλικά

  • 3 αβοκάντο (καθαρισμένα και πολτοποιημένα)
  • Φρέσκος χυμός από ένα λάιμ
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • Μισό φλ. τσαγιού κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
  • 3 κ. σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 1 κ. γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ τοποθετείτε τα αβοκάντο, το φρέσκο χυμό από λάιμ και το αλάτι και ανακατεύετε καλά.
  2. Στη συνέχεια προσθέτετε τον κόλιανδρο, το κρεμμύδι, τις ντομάτες και το σκόρδο και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί όλο το μείγμα.
  3. Για πιο πικάντικο αποτέλεσμα προσθέστε, προαιρετικά, το πιπέρι καγιέν και ανακατέψτε να πάει παντού.
  4. Αφήστε στο ψυγείο για μία ώρα και μετά σερβίρετε.