Υλικά για 6-8 άτομα

  • 2 αυγά
  • 50ml σησαμέλαιο
  • 80ml γάλα
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ μπουκετάκι Bok Choy (κινέζικο λάχανο)
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 6 λωρίδες ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 70 γραμμάρια ένταμ τριμμένο
  • 70 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
  • 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα τηγανάκι σοτάρετε με λίγο λάδι το τριμμένο καρότο μαζί με το κρεμμύδι.
Βήμα 2
Μόλις μαλακώσουν, χαμηλώνετε την φωτιά και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Βήμα 3
Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε τα αυγά και χτυπάτε με το σησαμέλαιο, το γάλα και μετά προσθέτετε το ψιλοκομμένο choy bok.
Βήμα 4
Στο τέλος συμπληρώνετε το μείγμα κρεμμυδιού και το τριμμένο τυρί, το ζαμπόν ψιλοκομμένο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλατοπίπερο.
Βήμα 5
Ανακατεύετε άλλη μια φορά και ρίχνετε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα σιλικόνης ή σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη μακρόστενη φόρμα.
Βήμα 6
Ψήνετε στη μέση του φούρνου, στις αντιστάσεις για 40 λεπτά στους 180 ℃.
TAGS