Υλικά για 4 άτομα

  • 500 γρ. κοτόπουλο στήθος
  • 2 αβγά
  • μέλι
  • μουστάρδα
  • 1 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φλυτζάνι γαλέτα
  • 1/2 φλυτζάνι βρώμη
  • παπαρουνόσπορος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • γλυκιά πάπρικα
  • γλυκό κάρυ

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αφού ξεπλύνετε τα φιλέτα, τα μαρινάρετε στο μέλι και τη μουστάρδα από το βράδυ. Την ώρα της παρασκευής ετοιμάζετε 3 πιάτα.
Βήμα 2
Στο πρώτο βάζετε το αλεύρι που το έχετε ανακατέψει με το αλατοπίπερο, την πάπρικα και το κάρυ, στο δεύτερο τα αβγά χτυπημένα και στο τρίτο τη βρώμη, τον παπαρουνόσπορο και τη γαλέτα.
Βήμα 3
Βγάζετε τα φιλέτα από τη μαρινάδα και τα περνάτε πρώτα από το αλεύρι, τα τινάζετε και μετά τα περνάτε από το αβγό.
Βήμα 4
Στη συνέχεια τα πανάρετε με τη γαλέτα και τη βρώμη και τα απλώνετε σε ταψάκι. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.