Τα ελεύθερα οικόπεδα που όσο πάνε και λιγοστεύουν με τη δόμηση να έχει αυξηθεί κατακόρυφα ιδίως στη μετά Covid εποχή, είναι περιζήτητα.

Όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του οικοπέδου που τρέχει η Danos στον Κηφισό, με επιφάνεια που αγγίζει τα 3 στρέμματα και δυνατότητα κάλυψης 70% με μέγιστο ύψος στα 27 μέτρα.

Το οικόπεδο που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα πριν από το Leroy Merlin του Κηφισού, θα μπορούσε να αποτελέσει περίπτωση επένδυσης για γραφεία, λιανική, σούπερ μάρκετ καθώς βρίσκεται σε κομβική τοποθεσία από πλευράς πρόσβασης, περίπου 1 χιλιόμετρο από σταθμό του μετρό και 500 μέτρα από στάση λεωφορείου.

Πληροφορούμαστε, μάλιστα, ότι μετά την κίνηση του Σκλαβενίτη να πάρει την παλιά Renault στη Φιλαδέλφεια και άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ διερευνούν το ενδεχόμενο να «χτίσουν» καταστήματα στον άξονα της λεωφόρου Κηφισού.

Προς το παρόν πάντως στον Κηφισό έχουν παρουσία η Lidl και ο Σκλαβενίτης στην άνοδο και στην κάθοδο ο Βασιλόπουλος, ακριβώς δίπλα από τα ΙΚΕΑ στο Αιγάλεω. Αυτό δεν αποκλείει περαιτέρω κινήσεις στον κεντρικό οδικό άξονα. Η τιμή έναρξη είναι λίγο πάνω από τα 2,1 εκατομμύρια ευρώ.