Εκδόθηκε διαπιστωτική πράξη για την κατεδάφιση κτιρίων στο Ελληνικό

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικονομικών


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
9:42
02/06/2020
Εκδόθηκε διαπιστωτική πράξη για την κατεδάφιση κτιρίων στο Ελληνικό
3
loading

Εκδόθηκε χθες από το Αυτοτελές Γραφείο Ελληνικού της Γενικής Γραμματείας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, η προβλεπόμενη από το άρθρο 67 του νόμου 4663/2020 διαπιστωτική πράξη για την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης κτιρίων, που βρίσκονται εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, η διαπιστωτική πράξη εκδόθηκε εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων έναρξης των εργασιών και σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους στόχους της μεγάλης αυτής στρατηγικής επένδυσης.

«Έτσι, αποδεικνύεται έμπρακτα η σταθερή προσήλωση και η δέσμευση του υπουργείου Οικονομικών στον εθνικό στόχο της επανεκκίνησης της οικονομίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Και τι σημαίνει αυτό?

  Θ’ αρχίσουν οι εργασίες ή θα πρέπει να εκδοθούν ακόμα καμιά 50αριά χαρτιά μέχρι κάποιος να μπλοκάρει τη διαδικασία για 150η φορά στο στε ?

 2. avatar navigator

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΔΩΝΗ
  ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

  1. avatar Ωεεεωω!!!

   \"Σε αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων από τα 640 εκατ ευρώ της τελευταίας αύξησης που υποτίθεται ότι θα προοριζόταν εξ ολοκλήρου για το project του Ελληνικού προχωρά η Lamda Development.\"

   [...]

   Η Lamda Development στο ενημερωτικό αναφερόταν ότι αν δεν καλυφθεί το έλλειμμα σε κεφάλαιο κίνησης τότε η Εταιρία θα επιδιώξει εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης, όπως την λήψη πρόσθετου τραπεζικού δανεισμού και τις πωλήσεις παγίων.
   Κατα τα αλλα, ερχονται οι Μπουλντοζες του Αδωνη

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει