Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο παζάρι με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στο ισόγειο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ-Δεκελείας 152). Με «καλεσμένους» τον Άγιο Βασίλη και την Κυρία του, μπορείτε να έρθετε να πάρετε δωράκια και να φωτογραφηθούν τα παιδάκια γιατί όχι και οι μεγάλοι μαζί τους. Θα γνωριστούμε από κοντά και θα μιλήσουμε για όλα τα θέματα που αφορούν στα αδέσποτα σκυλάκια.

Την Κυριακή 12 Δεκέμβρη από τις 11 έως τις 12 το μεσημέρι, η κ. Μαρω Θεοδωράκη θα διαβάσει το παιδικό παραμύθι που έχει συγγράψει με τίτλο «Η Πιπίτσα προστατεύει τα αδέσποτα ζώα», ενώ παράλληλα κάποιοι νεαροί μας εθελοντές θα παίξουν ένα μικρό θεατρικό έργο βασισμένο στο βιβλίο. Η κ. Θεοδωράκη θα υπογράψει τα βιβλία ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος στη λαχειοφόρο, όπου θα κληρωθούν 10 αντίτυπα από το βιβλίο.

Η επαγγελματίας μακιγιέρ, Εύη, θα ζωγραφίσει στα πρόσωπα των μικρών μας φίλων και οι εθελοντές μας θα προγραμματίσουν επισκέψεις στο Καταφύγιο όπου θα μπορούν οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τα σκυλάκια μας.

Θα είναι χαρά μας εάν κάποιοι από εσάς έχετε κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο και θέλετε να προσφέρετε εθελοντικά στο Παζάρι μας. Στείλτε μας e-mail στη διευθυνση [email protected] και πείτε μας πώς θέλετε να συμμετέχετε!