Ο Michael Jamison από τη Νότιο Αφρική αγαπά τις τίγρεις τόσο πολύ που υιοθέτησε δύο! Ο Jamison και η σύντροφός του Jackie μοιράζονται το σπίτι τους στην περιοχή Brakpan, κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ, με δεκαπέντε σκύλους και δύο τίγρεις: τον δίχρονο Enzo που είναι τίγρη της Βεγγάλης και την τελευταία άφιξη στο σπίτι, τον επτά μηνών Ozzy που είναι τίγρη της Σιβηρίας.

Ο Ozzy διασώθηκε από το βασανιστήριο που υφίστατο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Από τον υποσιτισμό τα πόδια του έχουν παραμορφωθεί καθώς η έλλειψη ασβεστίου οδήγησε σε σπάσιμο των οστών, ενώ έχει πρόβλημα και με τη λεκάνη του.

Όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα ο Ozzy θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να βελτιωθεί η κατάστασή του.



Ο Enzo από την άλλη, όταν ήταν μικρός κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με τον Michael και του άρεσε να τρώει στον… πάγκο της κουζίνας. Τώρα που μεγάλωσε, ωστόσο, ζει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκτός σπιτιού.



Ο Ozzy αναδεικνύεται σε άξιο διάδοχό του στο… ακόνισμα δοντιών πάνω στα έπιπλα του Michael.

Μέχρι στιγμής οι δύο τίγρεις έχουν συναντηθεί μόνο με τα κάγκελα του χώρου όπου ζει ο Enzo ανάμεσά τους, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται φίλοι.



Ο Jamison ελπίζει να τους φέρει σε επαφή σωστά κάποια στιγμή στο μέλλον και να καταφέρουν να ζουν στον ίδιο χώρο. Όπως λέει, ήταν παντοτινό του όνειρο να έχει μία τίγρη αλλά την απόφαση την πήρε αφότου έγινε δύο φορές στόχος ένοπλών ληστών.