Ένα σχολιαρόπαιδο από την Ουγγαρία λαμβάνει απειλές με τη σέσουλα όταν σκότωσε άθελά του μια έγκυο σουρικάτα που τον δάγκωσε.

Το 12χρονο αγόρι αγνόησε τις προειδοποιητικές πινακίδες του ζωολογικού κήπου της νότιας Ουγγαρίας και επιχείρησε να χαϊδέψει τη σουρικάτα, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Sun». Η Zara, όπως είναι γνωστή η σουρικάτα στον ζωολογικό, τον δάγκωσε στο δάχτυλο, προσπαθώντας να προστατεύσει τα μικρά της. Ο μικρός όμως, τραβώντας απότομα το χέρι του έξω από το κλουβί, παρέσυρε άθελά του το μαγκωμένο στο δάχτυλό του ζώο, το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα από τη βίαιη επαφή του με τα κάγκελα.

Η Zara ήταν μια από τις τοπικές διασημότητες του Kecskemeti Zoo, αναγκάζοντας τον διευθυντή του ζωολογικού, Tamas Tokovics, να γράψει στο Facebook: «Ποιανού λάθος είναι που η σημερινή νεολαία σέβεται ολοένα και λιγότερο τη φύση και την άγρια ζωή;». Η αντίδραση στο συναισθηματικό post του Tokovics ήταν άμεση, όταν και θα άρχιζαν τα παρατράγουδα για το αγόρι.

18074677857976

Εκατοντάδες απειλές διατυπώθηκαν εναντίον του τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα του ζωολογικού κήπου όσο και στο Facebook του διευθυντή του, αναγκάζοντας τις Αρχές της Ουγγαρίας να ελέγξουν αν ήταν σοβαρά όλα αυτά ή απλώς μια οργισμένη αντίδραση για τον χαμό της διάσημης σουρικάτας…