Αυτοψία από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο στο Δερβένι

Διερευνούν το πρωτοφανές φαινόμενο της κατακρήμνισης του παραλιακού μετώπου


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
1:59
24/04/2012
Αυτοψία από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο στο Δερβένι
1
loading

Αυτοψία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη στο Δερβένι Κορινθίας, μετά την καταστροφή του παραλιακού μετώπου. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Την Τετάρτη (25/4) και ώρα 10:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί αυτοψία κλιμακίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτ. Στερεάς Ελλάδας, στο Δερβένι όπου σημειώνεται το έντονο γεωλογικό φαινόμενο της καταστροφής του παραλιακού μετώπου της περιοχής.

Στο κλιμάκιο εκτός από μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα συμμετέχουν και μέλη Δ.Ε.Π. του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Αναπλ. Καθηγητής Γ. Παπαθεοδώρου και ο Ομότιμος Καθηγητής Γ. Φερεντίνος οι οποίοι έχουν ασχοληθεί με την καταγραφή και μελέτη του φαινομένου.

Στην αυτοψία έχουν κληθεί να παρευρεθούν ο Δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Α. Κλαδούχος καθώς και η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με την πορεία του φαινομένου αλλά και την δυνατότητα ανάσχεσης αυτού με τεχνικά έργα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar tsakman36

    Ο Ντώρα πως χτίσανε αυτοί εκεί ψάξτε να το breiteΌΜΟΣ το ορίζει ρυτά ,30 μέτρα μακριά από εκεί που σκάει το χειμερειο κύμα ,

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει