Μια νεαρή γυναίκα αποφάσισε να πάρει να ασυνίθιστο δώρο στον εαυτό της για τα γενέθλια της, καθώς πήγε στο χώρο εργασίας της και «δανείστηκε» ένα μωρό αλιγάτορα, το οποίο μετέφερε σε ξενοδοχείο, προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, η Madison Stephan εργάζονταν στο πάρκο άγριας ζωής Croc Encounters της Φλόριντα και στις 4 Σεπτεμβρίου, είχε πάρει άδεια για να γιορτάσει τα γενέθλια της. Τότε, πήγε στο πάρκο και χωρίς να την αντιληφθεί κάποιος, πήρε τον μικρό αλιγάτορα, ενώ στη συνέχεια πήγε με μια φίλη της στο ξενοδοχείο Grove Resort and Water Park στο Winter Garden.

Εκεί, γέμισε με νερό την μπανιέρα και απελευθέρωσε το άγριο ερπετό, ενώ έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες δίπλα του, αναφέρει το Insider.

Ωστόσο, η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί και μπήκε στο δωμάτιο για να την συλλάβει, καθώς η παράνομη πώληση, κατοχή ή μεταφορά αλιγάτορων απαγορεύεται στην Πολιτεία των ΗΠΑ.

Το Croc Encounters την απέλυσε μετά από αυτό το περαστικό, όμως αρνήθηκε να της απαγγείλει κατηγορίες. Έτσι, τώρα είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για πλημμέλημα για το γεγονός ότι έκλεψε το μωρό αλιγάτορα.