Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες ξεκινά αύριο για όλους εσάς που θέλετε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο αντίτιμο.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες η συναυλία της Λίνας Νικολακοπούλου στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, καθώς και η προβολή της ταινίας «Θέλμα και Λουίζ».

Κινηματογραφική προβολή στο ΚΠΙΣΝ

Τον Αύγουστο το Park Your Cinema παρουσιάζει φιλμ με ηρωίδες σε πρωταγωνιστικούς ή συμπρωταγωνιστικούς ρόλους. Γυναίκες που έγιναν σύμβολα στην ιστορία του σινεμά σε πέντε προβολές που θα θυμάστε ότι απολαύσατε.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 21.00 στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος θα προβληθεί η ταινία του Ridley Scott «Θέλμα και Λουίζ» με πρωταγωνίστριες τις Susan Sarandon και Geena Davis, ενώ αξιομνημόνευτο είναι και το πέρασμα του Brad Pitt από την οθόνη, πριν ακόμα γίνει διάσημος.

Παιδική παράσταση

Η πρωτότυπη παιδική παράσταση του Τάσου Ιωαννίδη, «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα», εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας, στις 25 Αυγούστου παρουσιάζεται δωρεάν στην Αρτέμιδα, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2019, που διοργανώνεται από το Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδας.

Ο Φαταουλίδας είναι ο απόλυτος άρχοντας στην Λαχανοχαχανοχώρα. Μια παιδική φάρσα είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ωραία του φωνή. Αυτό έγινε αφορμή να μισήσει τα παιδιά και να βάλει σκοπό στη ζωή του να πάρει εκδίκηση.

Ένα «μεταλλαγμένο» κινητό τηλέφωνο- δώρο σε κάθε παιδί του σχολείου στην Λαχανοχαχανοχώρα, ήταν ο τρόπος που διάλεξε να δελεάσει τα παιδιά για να πέσουν στην παγίδα του. Αυτό έφερε μύρια όσα κακά, για τα παιδιά και για το σχολείο της Λαχανοχαχανοχώρας.

Συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο Ελευσίνας

Την Κυριακή 25 Αυγούστου στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, για δύο ώρες, θα ζωντανέψουν τραγούδια και ποιήματα που ακόμα μας πηγαίνουν κάπου. Η Λίνα Νικολακοπούλου διαλέγει τραγούδια για την Αργυρώ Καπαρού και τους αγαπημένους καλεσμένους τους… Άγγελο Παπαδημητρίου και Σταύρο Σιόλα.

Αυτή η παρέα των φωνών, από διαφορετικές γενιές βιωμάτων, ονείρων και αγάπης για το τραγούδι, θα ζωγραφίσει έναν πολύχρωμο χάρτη αισθημάτων, με ερμηνείες δυνατές, σε αυτό τον χώρο με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Η είσοδος στον Αρχαιολογικό χώρο για την συναυλία θα γίνει στις 20.00, σύμφωνα με τις οδηγίες της Εφορίας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής.