Στην ακύρωση των κοινών τους συναυλιών φαίνεται πως προχωράνε η Έλενα Παπαρίζου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Σύμφωνα με την εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣου» η Έλενα Παπαρίζου θέλει με όλη της την καρδιά να μην «παγώσει» η περιοδεία ωστόσο έγιναν 1-2 πραγματάκια που την ενόχλησαν.

Μάλιστα, αναφέρθηκε πως «Αυτή τη στιγμή επισήμως η εταιρεία δεν βγάζει ανακοίνωση. Το μόνο σίγουρο είναι ακύρωση του αυριανού γυρίσματος για το Σπίτι με το Mega».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινού Σουσού» και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Η Έλενα το θέλει με όλη της την καρδιά. Η συνεργασία τους είναι σε μία στιγμή που δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση. Έχει γίνει η φωτογράφιση, υπήρχε το πλάνο ότι θα υπήρχαν κοινές συναυλίες αλλά και το καλοκαίρι που θα ήταν μόνοι. Αυτή τη στιγμή επισήμως η εταιρεία δεν βγάζει ανακοίνωση. Το μόνο σίγουρο είναι ακύρωση του αυριανού γυρίσματος για το Σπίτι με το Mega».

«Προσωπικά ξέρω ότι υπήρχε μια ενόχληση από την πλευρά της Έλενας Παπαρίζου, έγιναν 1-2 πραγματάκια που την ενόχλησαν και έκανε ένα βήμα πίσω» συμπλήρωσε από τη μεριά του ο Νίκος Γεωργιάδης.