Μετά την μεγάλη επιτυχία, η Φωτεινή Δάρρα επιστρέφει στο Half Note Jazz Club με την παράσταση που λάτρεψε το κοινό, «The Jazz Side of Tzeni Vanou», αφιερωμένη στα τραγούδια και στη ζωή της Τζένης Βάνου, στην πιο τζαζ εκδοχή της, για τέσσερις βραδιές, από την Παρασκευή 5 μέχρι και τη Δευτέρα 8 Απριλίου.

Η τζαζ εκδοχή της Τζένης Βάνου ξεκινάει από την πρώτη της περίοδο με τις συνεργασίες της με τον Μίμη Πλέσσα, τον Γεράσιμο Λαβράνο, τον Γιώργο Μουζάκη και τον Κώστα Καπνίση. Το ρεπερτόριο αυτό ήταν που την ανέδειξε στο ευρύ κοινό μέσα από τα μυθικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και την έφερε στα jazz clubs της Νέας Υόρκης, όταν ο Φρανκ Σινάτρα τής πρότεινε να τραγουδήσει στην μικρή αλλά σημαντική δισκογραφική εταιρεία του.

Με αφορμή την Τζένη Βάνου ζωντανεύει μια ολόκληρη μουσική εποχή με τραγούδια ελληνικά και διεθνή που έγραψαν και εξακολουθούν να γράφουν ιστορία!

Μια συγκλονιστική ιστορία που ξετυλίγεται μέσα από την μοναδική ερμηνεία της Φωτεινής Δάρρα, συνοδεία εξαιρετικών μουσικών υπό την μπαγκέτα του Γιώργου Παπαχριστούδη.

Μια παράσταση που θα σας συναρπάσει, από την Παρασκευή 5 έως και τη Δευτέρα 8 Απριλίου στο Half Note Jazz Club!

Συντελεστές

Πιάνο-ενορχήστρωση: Γιώργος Παπαχριστούδης
Κοντραμπάσο: Μίμης Ντούτσουλης
Βιολοντσέλο: Μιχάλης Πορφύρης
Ηχοληψία: Νίκος Ρούντος

Πληροφορίες

Παραστάσεις:
Παρασκευή 5/4 & Σάββατο 6/4- 22:30
Κυριακή 7/4/ & Δευτέρα 8/4 21:30

Τιμές εισιτηρίων: από 15€
Προπώληση εισιτηρίων: more.com, halfnote.gr
Πληροφορίες: 210 9213310

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς – 210 9213310