Ο Τρίερ επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο πρώτο μέρος του «Nymphomaniac» που ξεκινάει να προβάλλεται και κανονικά στις αίθουσες. Ακόμη, τέσσερις ταινίες συμπληρώνουν την κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Nymphomaniac Μέρος Α΄»

Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Λαρς Φον Τρίερ με τους: Σαρλότ Γκενσμπούρ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ούμα Θέρμαν, Σάια ΛαΜπέφ, Κρίστιαν Σλέιτερ

Ένας εβραϊκής καταγωγής Δανός διανοούμενος βρίσκει στη μέση του δρόμου κακοποιημένη και αναίσθητη μια γυναίκα. Την περιθάλπει σπίτι του κι εκείνη αρχίζει να του διηγείται την ιστορία της ζωής της, γεμάτη ατέλειωτες ερωτικές περιπέτειες.

«Ηρακλής: Η Αρχή του Θρύλου»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρένι Χάρλιν με τους: Κέλαν Λουτζ, Γκάια Βάις, Σκοτ Άντκινς

Στην Τίρυνθα του 1200 π.Χ. ο βασιλιάς Αμφιτρύωνας στέλνει τον γιο του, Ηρακλή, σε μια αποστολή θανάτου στην Αίγυπτο, χωρίζοντάς τον από την αγαπημένη του Ήβη, την οποία διατάζει να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του, Ιφικλή. Ο Ηρακλής, αν και αιχμάλωτος στην Αφρική, σχεδιάζει την επιστροφή και την εκδίκησή του.

«Εγώ, ο Εαυτός μου και η Μαμά»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Γκιγιόμ Γκαλέν με τους: Νταϊάν Κρούγκερ, Φρανσουάζ Φαμπιάν, Γκιγιόμ Γκαλέν

Ο Γκιγιόμ, γόνος ευκατάστατης μεγαλοαστικής οικογένειας, μεγαλώνει σαν κορίτσι, καθώς έτσι πιστεύει πως θα ευχαριστήσει περισσότερο τη μητέρα του.

«Στη Χώρα των Άλλων»

Νοτιοκορεάτικη ταινία, σκηνοθεσία Χονγκ Σανγκ-σου με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Γιου Τζουν-Σανγκ, Τζεόνγκ Γιου-μι

Σε μια παραλιακή κορεάτικη κωμόπολη μια φοιτήτρια κινηματογράφου γράφει ένα σενάριο το οποίο αφορά τρεις διαφορετικές Γαλλίδες με το ίδιο όνομα (Αν) οι οποίες επισκέπτονται για λίγο την περιοχή.

«Λιμουζίνα»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Νίκος Παναγιωτόπουλος με τους: Νίκο Κουρή, Δημήτρη Καταλειφό, Παύλο Χαϊκάλη, Άντριν Φρέλινγκ, Δούκισσα Νομικού

Ο Μαξ και ο Μάρκος, ένας Γερμανός κι ένας Έλληνας, συνοδεύουν την όμορφη Γαλλίδα Κολέτ σ’ ένα οδικό ταξίδι από το Παρίσι της δεκαετίας του ’60 στην Ελλάδα του σήμερα.