Τις 14 Φεβρουαρίου επέλεξε καθόλου τυχαία το Netflix για να εγκαινιάσει έναν έρωτα που αποδεικνύει ξανά πως τα ετερώνυμα έλκονται.

«Ίζι και Όσι» λένε το γερμανικό φιλμ που θα φέρει κοντά την κόρη ενός κροίσου με έναν απένταρο μποξέρ, μια αμοιβαία καλή συμφωνία από την οποία όλοι έχουν κάτι να κερδίσουν.

Η σχέση τους εικονική, για να μπορέσει εκείνη να αποδεσμευτεί από τις οικογενειακές αρνήσεις και να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Η Λίσα Βικάρι («Το Σκοτάδι») τα φτιάχνει λοιπόν στα ψέματα με τον Ντένις Μόγιεν για να εξαναγκάσει τους γονείς της να της επιτρέψουν να ακολουθήσει το όνειρο της επαγγελματικής αποκατάστασης στην κουζίνα.

Από τη «σχέση» έχει να κερδίσει και ο άσημος μποξέρ, μπορώντας έτσι να κυνηγήσει το δικό του πάθος, την πυγμαχία. Μόνο που τελικά ο έρωτας καραδοκεί ακόμα και στις ψευτιές.

Κάτι τέτοιο θέλει να μας αφηγηθεί το «Ίζι και Όσι», ένα ζευγάρι όπου έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί ο ένας τον άλλο για ίδιο όφελος, μόνο που το συναισθηματικό χάος ελλοχεύει στη γωνιά.

Δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι θα έρθουν κοντά και θα συγκρουστούν δηλαδή, καθώς το γερμανικό φιλμ έχει πολλές προεκτάσεις και θεματικές…