Ο διασημότερος πράκτορα στην κινηματογραφική ιστορία επιστρέφει το προσεχές φθινόπωρο στη μεγάλη οθόνη, με μια νέα περιπέτεια. Μάλιστα, όπως φαίνεται, ο Τζέιμς Μποντ για την αποστολή που θα αναλάβει να εκτελέσει στην ταινία «Skyfall», θα έχει στη διάθεση του μια Aston Martin!

Μια ταινία Τζέιμς Μποντ χωρίς τα πολυτελή υπεραυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιεί ο πράκτορας για μετακινήσεις αλλά και… καταδιώξεις, δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.

Δεδομένης και της βρετανικής καταγωγής του ήρωα, η αγάπη του για τις Aston Martin είναι δικαιολογημένη, και σύμφωνα με την εταιρεία και στο νέο φιλμ ένα ειδικά τροποποιημένο μοντέλο θα συνοδεύει τον πράκτορα.

Παρά τις εικασίες που προβλέπουν ότι το αυτοκίνητο θα είναι μια DB5, η οποία χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ταινία «Goldfinger», οι άνθρωποι της εταιρείας δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.

Αλλά σενάρια θέλουν τον πρωταγωνιστή του «Skyfall» να οδηγεί ένα νεότερο μοντέλο, όπως για παράδειγμα κάποια παραλλαγή της V12 Zagato που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην έκθεση της Γενεύης.

Ο διευθυντής σχεδίασης της Aston Martin, Marek Reichman, επιβεβαίωσε ότι θα δούμε τον Μποντ πίσω από το τιμόνι ενός υπεραυτοκινήτου της εταιρείας.

Το ίδιο έπραξε με τη σειρά του, και ο Ulrich Bez, CEO της εταιρείας που δήλωσε αινιγματικά στην έκθεση της Γενεύης «Διαβάζω μόνο τα περιοδικά, και λένε ότι μια DB5 θα είναι εκεί. Η DB5 είναι εκεί κάτι που είναι υπέροχο… η φίρμα είναι εκεί».


Η Aston Martin Vantage που παρουσιάστηκε στη φετινή έκθεση της Γενεύης.


Η Aston Martin DB5 που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ταινία «Goldfinger» το 1964.