«Όλα τα βιβλία του Βερν γράφονται πάνω στη ραχοκοκαλιά ενός ταξιδιού, όλα είναι από μόνα τους ταξίδια. Ταξίδια σε τόπους της αλήθειας και της φαντασίας, ταξίδια στις γνώσεις και τους μύθους, ταξίδια σε κόσμους γνωστούς και άγνωστους.».

Σ’ ένα τέτοιο ταξίδι γινόμαστε συνοδοιπόροι μέσα από την ακρόαση του audiobook «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες». Από το πρώτο δευτερόλεπτο η φωνή της Ευμορφία Αναστασίου μας ταξιδεύει στον 19ο αιώνα, όπου παρέα με τον εκκεντρικό Βρετανό αριστοκράτη Φιλέας Φογκ και τον πιστό του υπηρέτη Πασπαρτού κάνουμε ένα περιπετειώδες ταξίδι σε όλο τον κόσμο!

Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Αφού, μέσα από το «Bookvoice Kids – Ηχητικά Παραμύθια και Βιβλία σε μια συλλογή» μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στις πιο όμορφες παιδικές ιστορίες που έχουν γραφεί. Ο Μικρός Πρίγκιπας, η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, οι μύθοι του Αισώπου και η Παναγία των Παρισίων είναι κάποιες από τις ιστορίες που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Είτε μας τις διάβαζαν οι γονείς μας για να κοιμηθούμε, είτε ξεφυλλίζαμε τα πολύχρωμα βιβλία ξανά και ξανά, πρόκειται για ιστορίες που μας έχουν κρατήσει συντροφιά αμέτρητες στιγμές, όταν ήμασταν παιδιά.

Μπορεί οι εποχές να έχουν αλλάξει και η τεχνολογία να μας έχει οδηγήσει σε εναλλακτικές μορφές ψυχαγωγίας, ωστόσο η ανάγκη των παιδιών να περνούνε δημιουργικά το χρόνο τους παραμένει η ίδια.

Για αυτόν τον λόγο, τα Public προσφέρουν τη μεγαλύτερη συλλογή γνωστών παραμυθιών και παιδικών βιβλίων σε μορφή audiobook στην πλατφόρμα BookVoice Kids! Ειδικότερα, τα “Ηχητικά παραμύθια και βιβλία σε μία συλλογή” Διαθέτουν περισσότερα από 300 διάσημα, διαχρονικά ηχητικά παραμύθια διεθνών και Ελλήνων δημιουργών, όπως οι αδερφοί Γκριμ, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, Ιούλιος Βερν, Κάρολος Ντίκενς, Όσκαρ Ουάιλντ, Βίκτορ Ουγκώ, Κυριάκος Αθανασιάδης, Χαράλαμπος Γιανακόπουλος και πολλών άλλων, ενώ την τιμητική της έχει η αρχαία ελληνική μυθολογία και, ασφαλώς, οι περίφημοι μύθοι του Αισώπου!

Πρόκειται για μία καινοτόμα συλλογή, που αποτελεί το ιδανικό δώρο για κάθε παιδί ηλικίας τριών έως εννέα ετών, καθώς μέσα από τις χιλιάδες ώρες ακρόασης παιδικών βιβλίων και παραμυθιών που προσφέρει το πακέτο, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ακουστικά βιβλία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στις διακοπές) και παράλληλα, να επενδύουν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα audiobooks προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στα παιδιά, από την ενίσχυση της κειμενικής κατανόησης και του λεξιλογίου, μέχρι την καλλιέργεια της φαντασίας και της φυσικής περιέργειας. Παράλληλα, αποτελούν μια εξαιρετική λύση για τους γονείς που θέλουν να κινητοποιήσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τη λογοτεχνία.

Με την αγορά της συλλογής, δίνεται πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό της πλατφόρμας με μία μόνο συνδρομή! Η συνδρομή στην πλατφόρμα έρχεται με τη μορφή ενός πακέτου που δεν περιλαμβάνει μόνο τον μοναδικό κωδικό για ενεργοποίηση της 7μηνης συνδρομής, αλλά επίσης, διαθέτει ένα εικονογραφημένο βίβλο 112 σελίδων, το οποίο διαθέτει πολύτιμες πληροφορίες για τη χρησιμότητα των audiobooks στην ανάπτυξη των νοητικών δεξιοτήτων του παιδιού, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την ενεργοποίηση του κωδικού.

Εδώ να σημειώσουμε ότι όπως όλο το περιεχόμενο της BookVoice, έτσι και τα παιδικά audiobooks θα εμπλουτίζονται διαρκώς χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση!

Σε μία εποχή όπου οι οθόνες καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της καθημερινότητας των παιδιών είναι σημαντικό να τους προσφέρουμε ένα μοναδικό δώρο που συνδυάζει την ψηφιακή αμεσότητα με τη χαρά και απόλαυση διαχρονικών παραμυθιών.

Δώστε και εσείς στο παιδί σας (ή στο παιδί που κρύβεται μέσα σας) τη δυνατότητα να απολαύσει απρόσκοπτα ένα επτάμηνο «ταξίδι» στο μαγικό κόσμο των παιδικών audiobooks σε πολύ προσιτή τιμή!