Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Ουάσιγκτον τις προηγούμενες ημέρες, έφερε το χάος στην προγραμματισμένη συναυλία της Beyoncé. Όμως, η σούπερ σταρ δεν άφησε τους fans της να ταλαιπωρηθούν στις μετακινήσεις τους.

Η 41χρονη σούπερ σταρ πλήρωσε το μετρό της Ουάσινγκτον για να παρατείνει τα δρομολόγιά του κατά μία ολόκληρη ώρα, ώστε οι θαυμαστές της να μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Εξαιτίας της κακοκαιρίας, η συναυλία της καθυστέρησε να ξεκινήσει και έτσι θα ήταν δύσκολο για τους fans να γυρίσουν σπίτι τους, καθώς δεν θα λειτουργούσαν τα μέσα.

Την Κυριακή 6/9, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο FedEx Field. Ωστόσο, περίπου μια ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της συναυλίας, ο χώρος δημοσίευσε μια ειδοποίηση στο X (πρώην Twitter) προειδοποιώντας τους θαυμαστές ότι «λόγω κεραυνών στην περιοχή, βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή υπό εντολή προσοχής».

«Οι οπαδοί έξω από τις πύλες και στους χώρους στάθμευσης καλούνται να επιστρέψουν στα αυτοκίνητά τους», ανέφερε η ανακοίνωση. «Όλοι οι οπαδοί εντός του σταδίου καλούνται να καταφύγουν κάτω από τους καλυμμένους χώρους των αιθουσών και τις ράμπες, μέχρι νεωτέρας».

Μέχρι το απόγευμα, το FedEx Field δημοσίευσε μια ακόμα ενημέρωση, λέγοντας «όλα εντάξει» και ότι «οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους».

Εν τω μεταξύ, το μετρό της Ουάσινγκτον ανακοίνωσε ότι το τρένο της Silver Line θα παρατείνει την υπηρεσία του κατά μια «επιπλέον ώρα», η οποία «θα χρηματοδοτηθεί από το τουρ της Beyonce, το οποίο θα καλύψει το κόστος των 100.000 δολαρίων για να κυκλοφορήσουν περισσότερα τρένα, να παραμείνουν ανοιχτοί και οι 98 σταθμοί για την έξοδο όσων πήγαν στο στάδιο και άλλα λειτουργικά έξοδα».

«Η παρατεταμένη ώρα σημαίνει ότι το #BeyHive μπορεί να μείνει για το “Party” και να επιστρέψει στο σπίτι του με το μετρό», πρόσθεσε η ιστοσελίδα. Αναφέρθηκε τότε ότι η καθυστέρηση της βροχής προκάλεσε χάος μεταξύ των επισκεπτών της συναυλίας, σύμφωνα με το independent.co.uk.

Τελικά, η συναυλία διεξήχθη και οι περισσότεροι έμειναν ευχαριστημένοι.