Δεν είναι έκπληξη ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς Yellowjackets που προβάλλεται από την Cosmote TV είναι μία από τις πιο διεστραμμένες και τρομακτικές σειρές στην τηλεόραση. Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι μια σειρά με έφηβους κανίβαλους μπορεί να είναι τόσο σκοτεινή και παράλληλα τόσο αστεία.

Το 1996, ένα αεροπλάνο με μια ομάδα ποδοσφαιρικής ομάδας 17χρονων πέφτει σε ένα απομακρυσμένο βόρειο ερημικό τοπίο, με τα επακόλουθα γεγονότα να εξελίσσονται με έναν τροματκικό τρόπο. Δεκαετίες αργότερα (η σειρά εμφανίζει τις δύο διαφορετικές χρονολογίες ταυτόχρονα), μερικοί από τους επιζώντες του αεροπορικού δυστυχήματος αναγκάζονται να κάνουν φρικτά πράγματα για να κρύψουν τα φρικτά πράγματα που έκαναν στην άγρια φύση του Καναδά.

Η δεύτερη σεζόν εστιάζει στους ίδιους τέσσερις κύριους χαρακτήρες: τη Σονά (Μελάνι Λίνσκεϊ ως ενήλικη, Σοφί Νέλις ως έφηβη), τη Μίστι (Κριστίνα Ρίτσι/Σάμι Χάνρατι), την Τάισα (Τόνι Σάιπρες/Τζασμίν Σάβοι Μπράουν) και τη Νατάλι (Τζουλιέτ Λιούις/Σοφί Θάτσερ). Ωστόσο, τώρα, ορισμένοι άλλοι επιζώντες βρίσκονται επίσης στο προσκήνιο.

Στην χρονολογία των 90s – δύο μήνες μετά τα αναταραχώδη γεγονότα της προηγούμενης σεζόν , η Σονά θρηνεί τον θάνατο της καλύτερης της φίλης της με έναν “διαφορετικό” τρόπο θα λέγαμε. Ταυτόχρονα, η Λότι (Κόρτνεϊ Ίτον), εξελίσσεται όλο και περισσότερο προς τον δρόμο της μυστικής σαμανιστικής μαγείας και αναρωτιέσαι αν έχει πραγματικά δυνάμεις ή είναι αποτέλεσμα της ανεπτυγμένης ψυχικής νόσου της;

Ακολουθεί η κριτική από την ομάδα του Lordoftheseries.gr

Η σειρά Yellowjackets έχει καταφέρει να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο τη σκοτεινή ατμόσφαιρα με τη μαύρη κωμωδία, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους θεατές. Με τον απίστευτο χαρακτήρα της Σονά και την εξαιρετική ερμηνεία της Μελάνι Λίνσκεϊ, η σειρά δημιουργεί μια συναρπαστική αντίθεση μεταξύ της εμφάνισης και της πραγματικής φύσης των χαρακτήρων.

Όλο το καστ είναι εξαιρετικό, αλλά την παράσταση κλέβει η εμφάνιση της Λίνσκεϊ. Με την εμφάνιση και την ατμόσφαιρα μιας ευγενούς, ήπιας, μεσοαστικής μητέρας, η Σονά παραμένει μια πιστευτή χαρακτήρας σε όποια στιγμή και αν είναι στην ζωή της. Η Ρίτσι είναι εξίσου εντυπωσιακή, και φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή στον ρόλο της Μίστι.

Η δεύτερη σεζόν φέρνει ακόμη περισσότερες ανατροπές, αποκαλύπτοντας μυστικά και θέτοντας νέες ερωτήσεις. Η ιστορία εξελίσσεται με ανατριχιαστικό τρόπο, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης και την επίδραση της απελπισίας στη συμπεριφορά των χαρακτήρων. Είναι ένα μυστήριο, μια ιστορία τρόμου και ένα δράμα ενηλικίωσης, όλα μαζί, καταφέρνοντας να αλλάζει από απολαυστικά αστεία σε πραγματικά τρομακτικά γεγονότα και ξανά το ίδιο.

Εάν απολάμβανες την πρώτη σεζόν του Yellowjackets, η δεύτερη σεζόν θα σε καθηλώσει ακόμη περισσότερο. Είναι μια σειρά που σε κρατάει σε αγωνία και σε κάνει να αναρωτιέσαι για την ανθρώπινη φύση και τα όρια της ανθρώπινης επιβίωσης. Οι συναισθηματικές εντάσεις και οι δυναμικές σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων δημιουργούν ένα ανατριχιαστικό περιβάλλον, όπου η αγωνία και η ανατροπή είναι συνεχείς.

Με τον συνδυασμό του μυστηρίου, του τρόμου και της “κωμωδίας”, η δεύτερη σεζόν του Yellowjackets είναι μια συναρπαστική περιπέτεια που δεν πρέπει να χάσετε και που δικαιώνει την σειρά ως μία από τις καλύτερες στο είδος της τα τελευταία χρόνια.

Kαι οι δύο season του Yellowjackets είναι διαθέσιμες μέσα από την COSMOTE TV. Θυμίζουμε πως η σειρά έχει ανανεωθεί ήδη για 3η season.