Το Ted Lasso παραμένει μια από τις καλύτερες πρωτότυπες σειρές. Ο συνδυασμός αγάπης και διασκέδασης της σειράς των Sudekis και Bill Lawrence είναι μαγικός στη μικρή οθόνη. Όπως γράφει το Lordoftheseries.gr αν η πρεμιέρα με το “It Smells Like Mean Spirit” αποτελεί μια ένδειξη, τότε μας περιμένει μια όμορφη τρίτη σεζόν.

Υπόθεση 1ου επεισοδίου

Ο Τεντ πέρασε τις τελευταίες 16 εβδομάδες με τον γιο του, Χένρι. Όπως και ο Τεντ, έχει μια γοητεία και αφοπλιστική ειλικρίνεια παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο Τεντ νιώθει μοναξιά και πηγαίνει στο γραφείο την επόμενη μέρα, όπου η Ρεμπέκα έχει μπόλικο άγχος για την AFC Richmond αυτή τη σεζόν. Γιατί; Λοιπόν, πρώτον, ο πρώην σύζυγός της Ρούπερτ είναι τώρα ιδιοκτήτης της West Ham United F.C., και θέλει όσο τίποτα άλλο να τον νικήσει. Αυτό περιλαμβάνει την αποφυγή του υποβιβασμού από την Premier League και την επιστροφή στην αγγλική Football League (EFL). Αυτό σημαίνει ότι ο Ρόι αναλαμβάνει πλέον τη στρατηγική της ομάδας, η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός νέου σχηματισμού, του 4-4-2. Ο πάλαι ποτέ συνάδερφος, ο Nate πλέον πέρασε στο αντίπαλο στρατόπεδο, δηλαδή την West Ham United F.C, ενώ η σχέση του Roy και της Keeley φαίνεται να έριξε αυλαία.

Γενικές Εντυπώσεις

Μερικά όχι και τόσο ενδιαφέροντα πράγματα περιλαμβάνουν την εκδρομή στον υπόνομο, η οποία ήταν λίγο υπερβολική. Επίσης, η συνεχιζόμενη διαμάχη της Ρεμπέκα με τον Ρούπερτ, φαίνεται να ανακλυκλώνεται. Η σχέση της Rebecca και του Sam θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα, αλλά, περιέργως, δεν αναφέρθηκε σε αυτό το επεισόδιο. Ο Ρούπερτ μοιάζει επίσης λίγο καρικατούρα σε αυτό το σημείο και μειονεκτεί συγκριτικά με άλλους χαρακτήρες του Ted Lasso.

Το πρώτο επεισόδιο, το οποίο υποκινείται περισσότερο από τις αφηγήσεις του Τεντ, είναι το ίδιο δυναμικό και συναρπαστικό όπως πάντα. Συμβαίνουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα – βλέπουμε ότι το επίκεντρο του Τεντ έχει μετακινηθεί και τώρα αμφισβητεί το λόγο που μένει στην Αγγλία, ενώ ο Nate έχει υιοθετήσει πλήρως το ρόλο του ως ανταγωνιστή. Η αντίθεση της καλοσύνης του Τεντ και της επιθετικότητας του Νέιτ είναι υπέροχη. Επίσης, υπάρχει ένας νέος χίπης οδηγός λεωφορείου με το όνομα Kenneth!

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν επίσης ο Roy και η Keeley και ο φαινομενικά άσκοπος χωρισμός τους. Είχαν τον μοναδικό συνδυασμό του να είναι ένα υγιές ζευγάρι στην τηλεόραση και ταυτόχρονα να παραμένουν ενδιαφέροντες, οπότε είναι λίγο λυπηρό να έχουμε αυτόν τον χωρισμό και μάλιστα όχι και πολύ ουσιαστικό. Είναι μια μικρή παρηγοριά ότι το ερωτικό τρίγωνο με τον Jamie δεν έχει εμφανιστεί… ακόμα.

Τελική Ετυμηγορία

Συνολικά, η πρεμιέρα του Ted Lasso ήταν ένα καλό επεισόδιο που προετοιμάζει πολλά από τα συμβάντα της 3ης σεζόν.