Το Baraonda, το αγαπημένο Club – Restaurant με την ιδιαίτερη νέο-μπαρόκ αισθητική, την posh πολυτέλεια και το service υψηλών προδιαγραφών, προτείνει μοναδικές βραδιές διασκέδασης τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με την πιο… BARAONDA μουσική και διάθεση της πόλης!

Όσοι Aθηναίοι επιλέξουν φέτος να μείνουν στη πόλη, το BARAONDA, έχει φροντίσει οι φετινές γιορτές να τους μείνουν αξέχαστες. Το αγαπημένο Club – Restaurant «μεταμορφώνεται» σε απόλυτο προορισμό διασκέδασης και place to be όχι μόνο για τους κλασικούς φίλους του αλλά και για τους πιο απαιτητικούς clubbers, προσφέροντας χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και ανεβασμένη διάθεση!!

Christmas Eve : 110€ απλή φιάλη/ 120€ special φιάλη
New Year’s Eve : 1 φιάλη και 1 σαμπάνια Moet 300€ ανά 8 άτομα

Τέλος, τα parties που πλέον είναι σήμα κατατεθέν στη πόλη, συνεχίζονται και τις γιορτές. Αναλυτικότερα:

ΤΕΤΑΡΤΗ – PERSONAS
Οι πιο fun μουσικές επιλογές που οδηγούν σε ένα πάντρεμα swing των 50s και (old school) disco house, με τα mainstream hits του σήμερα…
HOSTED BY : Κρίτων Βέλλης & Φώτης Γιαννιώτης

ΠΕΜΠΤΗ – Sexy Sparkle Thursdays
Εκρηκτική διάθεση, αιθέριες παρουσίες και λαμπεροί celebrities σε συνδυασμό με τις groovy house & explicit R&B επιλογές από τους djs, έρχονται να σας εντάξουν στο πιο sexy sparkle clubbing mood, εστιάζοντας στη μουσική που σας βγάζει από το foggy feeling της καθημερινότητας !
Special Guest DJs: Spyro Tzovar & George Nanos!