Η παιδική παράσταση σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου «Μάικ ο Φασολάκης» έρχεται ξανά για να ταξιδέψει τους νεαρούς αλλά και τους μεγαλύτερους θεατές στις νέες περιπέτειες του Μάικ Φασολάκη.

«Το Πάρτυ!», η νέα περιπέτεια της σειράς των τρυφερών ιστοριών της Μαρί Κωνσταντάτου, με πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους πλέον Μάικ, φέρνει ξανά τον αγαπημένο Φασολάκη και την παρέα του στο θεατρικό σανίδι, στο Θέατρο ΗΒΗ, από τις 19 Νοεμβρίου.

Η παραγωγή ανήκει στις Θεατρικές Σκηνές και το παιδικό μιούζικαλ είναι γραμμένο με σεβασμό και αγάπη για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου. Στον ρόλο του Μάικ Φασολάκη, ο Ρένος Ρώτας και στον ρόλο της Αγάπης, η Άννα Μάγκου. Επί σκηνής θα βρεθούν 10 ηθοποιοί, τραγουδιστές και ακροβάτες οι οποίοι θα χαρίσουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα στους μικρούς θεατρόφιλους.

Τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Στα πρωτότυπα βίντεο και τα κινούμενα γραφικά βάζει τη σφραγίδα του ο Νίκος Σούλης. Τέλος, την πρωτότυπη μουσική της παράστασης έχει αναλάβει ο Γιώργος Χατζηπιερής, γνωστός σε όλους μας συνθέτης παιδικών τραγουδιών που ανανέωσαν το είδος (ο άνθρωπος πίσω από το εμβληματικό πλέον “Ελεφαντάκι” σε ερμηνεία Φοίβου Δεληβοριά).

Ένα έργο με χιούμορ, μουσική, χορευτικά, προβολές, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, που στοχεύει στην μετάδοση των πιο σημαντικών μηνυμάτων για τα σύγχρονα παιδιά. Μηνύματα για την αγάπη, την αξία της φιλίας, της οικογένειας, της οικολογίας, του σεβασμού στα ζώα και το περιβάλλον, αλλά και την δύναμη της αποδοχής και της αλληλεγγύης.

Το νέο αυτό ταξίδι στον κόσμο του Μάικ, «Το Πάρτυ!», επιφυλάσσει στους μικρούς φίλους απρόσμενες συναντήσεις. Ο Τάκης Ζαχαράτος, καθώς και η Μαρί Κωνσταντάτου που «έδωσε ζωή» στον Μάικ, θα εμφανίζονται μέσω οθόνης, σε ρόλο – έκπληξη.